2006-os Toyota Yarisom 143. 000 km-es. Olajcsere után 5 hónappal megette az összes olajat. Találkozott már valaki hasonlóval? Gondolom motort szét kell kapni, ami százezres tétel.
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 11:18
1/9 egySanyi válasza:
Esetleg szivárgás? De 5 hónapig egyszer se nézted meg a szintet? Vagy ha igen akkor mért nem pótoltad már eddig a hiányt?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem néztem meg 5 hónapig, eddig nem volt baja. Egyszercsak kigyulladt a műszerfalon az olajlámpa. Az autó nem 'füstöl', bár lehet az olaj tökéletesen elég.
2014. aug. 5. 11:29
3/9 anonim válasza:
Nem láttál olajfoltot a kocsi alatt, ha sokáig egy helyen állt és utána lementél vele? Vagy a motortérben nem találtál olajat? Nem zudom elképzelni, hogy eddig nem ette az olajat, most meg literszámra eszi. Tegyél a kocsi eleje alá tiszta kartonpapírt, az majd megmutatja, de én nem szedném rögtön szét az egészet. De szerelővel kell beszélni, ő tud pontosat mondani.
4/9 kata kata válasza:
Tölts utána full szintetikus motorolajat a nívószintig.Aztán
üzem közben figyeld,hogy van e füstölés és nem folyik el az olajszűrő alatt vagy a leeresztőcsavarnál.
5/9 A kérdező kommentje:
Nincs az autó alatt olajfolt, a motor sem olajos így külsőleg ránézve. Az olaj belülről tűnik el valahová.
2014. aug. 5. 13:02
6/9 anonim válasza:
Szia kérdező. 5 hónap oké, na de az alatt mennyit mentél az autóval? Nem biztos ám, hogy szét kell kapni. Lehet elég egy szimering is. Az én autóm is megeszi. Az egészet ilyen 9-10 ezer km-enként. De nem érdekel, megmondom őszintén. Évek óta így járok vele. Pont jókor eszi meg, legalább nem kell szerelőre költenem. Persze ha neked pár ezer km után megeszi, az már tényleg gond.
7/9 A kérdező kommentje:
5 hónap alatt 1.000 - 2.000 km-t mentem vele.
2014. aug. 5. 13:46
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Kata Kata! Pont ez van az én autómmal is! A többieknek is köszönöm és ment a zöld pacsi mindenkinek.
2014. aug. 5. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!