Milyen autót vennétek?
[link] erről a weboldalról nézegetem őket.
Sok különböző kategóriájú, nehezen összehasonlítható autót fogok írni de légyszíves segítsetek dönteni, esetleg más autót is mondhattok. A keret 3000-4000 euró (a 4000 az már tényleg a maximum). Általában egyedül autózok, de nem árt ha minimum 4 személyes az autó. Amiből van kombi az is lehet kivétel VW Golf, mert az nem tetszik:D . És ha lehet kézi váltós autót szeretnék.
Honda accord (2003-2007), Alfa Romeo GT, Alfa Romeo GTV, Alfa Romeo 159, 3-as BMW (1999-2006): ebből leginkább a coupe tetszik, VW golf és Passat 4. és 5. gen. , Audi A4 és A6, Audi tt coupe.
Bár azt hiszem, hogy az Audi tt és az Alfa Romeo GTV nem igazán 4 személyes, csak 2+2 :C
Hirtelen ezek jutottak eszembe amik bejönnek, de a kedvenc a 3-as BMW Coupe :D
Ennyiért 1999-2006 közötti BMW-t nehezen találni ami jó állapotú. Alfák, főleg a GT, GTv-k elég széthajtottak, meg az elektronikájuk nem a legjobb. A6 is kiesik az ára miatt.
Én személy szerint egy Accordot vennék, vagy egy Golfot (illetve ha kell a nagyobb hely akkor Passat).
Oké, köszi a választ.
Nem tudom, hogy magyar árakkal gondolkodtál-e, de szerintem azért ki lehet fogni jó BMW-ket, oké lehet bennük van 300.000km vagy több, de az német autópályán.
Kicsi a keret, de úgy látom tetszenek a sportos autók. Nos, én azt javaslom, inkább keress olyat amit azért olcsón fenn is tudsz majd tartani, hisz az sose baj. Én ilyesmiknél többet nem látok indokoltnak a leírtak alapján:
Mazda 3 Sport: [link]
Mini Cooper: [link]
Fiat Stilo: [link]
Peugeot 206 GTi: [link]
Ha opció az Alfa Romeo, akkor vegyél azt!
De tényleg. Olcsóbb mint a többi, és emellett abban tényleg egyéniség vagy, nem egy tucat BMW-ben ülsz. Egy alfát mindenütt megnéznek, a német szutykokat nem, mert annyira az utcakép részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!