Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Citroen Xsara Coupe vélemények...

Citroen Xsara Coupe vélemények? Megéri ilyet venni?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok róla? 1.4-es, vagy 1.6-os motorral érdemes keresni? Vagy esetleg 2.0?

Vannak jellegzetes típushibái?

2014. aug. 4. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Jellegzetes típushibája hogy a futóművét gyakran kell javítani/cserélni, és bármi elektromos dolog minden előjel nélkül elromolhat.
2014. aug. 4. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
A xsara az egyik legmegbizhatóbb autó a kategóriájába!Ez nem az én véleményem hanem tény!Több teszt is bizonyítja.A karosszériája nagyon le van kezelve.Nehezen rozsdásodik.A hátsó futómű ami drága és gyakran kell javítani.Én az 1.6-os és a 2.0-est ajánlom.
2014. aug. 4. 22:15
 3/5 anonim válasza:

Szia! Nekem 1.6-os Xsarám van. Ostoba válaszok, hogy "gyakran kell javítani" a hátsó futóművet (hidat). Aki nem ért hozzá, sose volt ilyenje, az minek ír választ?

150.000km, vagy kb 8-10 évente kell javítani. Ez gyakori? Nem hiszem.

Jó kocsi, ha sikerül jót kifognod. Gyertyákat, generátort, esetleg a trafót nézesd meg és akkor nagy meglepetés nem fog érni.

2014. aug. 5. 15:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igazság szerint azért akadt meg a szemem a Xsara-kon, mert nagyon tetszenek a Coupe formájú autók, és ennél ez nem is megy a használhatóság rovására (most a hátsó ülésekre gondolok).

Emellett azt olvastam sok helyen, hogy az 1.6-os motor a hasonló korú 1.6-osok között feltűnően jól húz, a kategória egyik legjobbja.

Mondjuk személy szerint a régi, csíklámpás, még facelift előtti verzió jobban tetszik külsőre, de gondolom mindenképp érdemesebb a facelift utániakból válogatni.

Még egy kérdés: szerintetek milyen árban érdemes keresgélni ezeket?

2014. aug. 5. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Barátom kétszer volt ilyen futőművű kocsim és mind a kettőn kellet komplett generálozni.Ezért irtam hogy gyakran kell javítgatni.Ha meg vesz egy ilyet akkor ezzel számolni lehet.Az hogy mennyiért érdemes keresgélni azt meg nem lehet megválaszolni.A használt piac olyan hogy néha fele áron veszel olyat vagy jobbat amit dupla áron kínálnak!El kell menni,átnézni,kipróbálni.
2014. aug. 5. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!