Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül a fenntartásuk?

Mennyibe kerül a fenntartásuk?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nemsokára készülök vásárolni egy használt :

Lamborghini Murcielago-t vagy egy Ferrari F430 Scuderia F1-et :)

60.000 - 65.000 EURO értékben.

Havonta 350-400 ezer FT keresek jelenleg, mennyibe kerül az autók fenntartása kb. havonta meg évente ?

2014. aug. 4. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyi pénzed van:

én valami ilyesmi gondolkodnék

[link]

ez ugye kb 40 ezer euró a maradék 20 ezer euróból azért megvan jópár évre a szerviz meg a benzin is, és sportautós teljesitmény is van, csak épp mindennapi használhatósággal

2014. aug. 4. 20:53
 12/16 A kérdező kommentje:

Kikérem még pár ember tanácsát az biztos, akiknek van hasonló drága járgányuk.

De nem értelek titeket, szerintetek itt tölteném az időt és viccből kérdezősködnék, ha nem lenne pénzem.....lehet nektek ez a szórakozás, nállam nem.

Szerintem nem olyan sok 60.000 EURO, persze aki havonta 80.000 keres az egyenesen az Istent látja ennyi pénzben.

Amúgy örököltem egyrészt, másrészt vállalkozásunk van, másrészt jó munkahelyem van és így tovább ;)

2014. aug. 4. 20:57
 13/16 A kérdező kommentje:
80.000-nél FT-ra gondoltam, hogy aki havonta annyit keres és beletörődik, az ne álmodozzon.
2014. aug. 4. 20:58
 14/16 A kérdező kommentje:
BMW azért nem jön be, mert nem elég feltünő. Igen, ha már több 10.000 eurót költök autóra, akkora az legyen feltünő, tünjön ki a tömegből, nézzék meg az utcán.
2014. aug. 4. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:
ennyiért nem is adnak murchielago-t, 430-as ferrarik, és gallardo-k legalja van ennyiért, vagy régebbi ferrarik. Ami fenntartás szempontjából nem rugaszkodik a földtől, de teljesítményben ott van, és kanyarodni meg fékezni is tud és rendes sportkocsi, az a corvette. ennyiért majdnem meg tudod venni az újat, a C7-est ami most jött ki tavaly, abban 6.2 literes 450 lóerős az alap. ez kb. 20 millió ft újonnan. De pár éves C6-osokat lehet venni 7 millió ft-tól felfele, és az is 400-430 lóerő. Illetve 10-15 millió között már van C6 Z06, ami 7 literes és 500 lóerős, és annak már tényleg komoly a futóműve, fékjei. A gumi arra is drága, és fogyaztani is ugyanúgy fogyaszt, de az egyéb költségek nincsenek ennyibe. Itt a corvette a legésszerűbb választás amennyiben tényleg nem kamu a kérdés, de az is tetemest pénzt emészt fel átlagosabb autókhoz képest ha használod is.
2014. aug. 5. 00:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánna nézek a corvetteknek is :)
2014. aug. 5. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!