Mennyibe kerül a fenntartásuk?
Sziasztok
Nemsokára készülök vásárolni egy használt :
Lamborghini Murcielago-t vagy egy Ferrari F430 Scuderia F1-et :)
60.000 - 65.000 EURO értékben.
Havonta 350-400 ezer FT keresek jelenleg, mennyibe kerül az autók fenntartása kb. havonta meg évente ?
Neten néztem neked pár dolgot:
Első, hátsó fékbetét csere úgy 500-600 ezer és ez még csak az alkatrésznek az ára, 4db jó gumi 600től indul, fektárcsa ha karbon, akkor darabja 1,3M ha sima akkor csak 200-300 ezer , és akkor még csak gumi meg fék fogyott, se olaj csere se hasonlók nem voltak. Fogyasztás havi ezer kilóméterrel számolva átlag 22 literrel: 100 ezer forint.
Magyarul Ha az egész fizetésed csak az autóra költenéd, akkor se lenne elég.
Azt a rohadt mindenit, valóban jó drága a fenntartása, féktárcsa sem olcsó és időnként cserélni kellene.
Elment a kedvem a mindennapos használattól, max hobbiautónak éri meg megvenni, másképp rohadtul sokba jön ki.
Utolsó, miért lenne kamukérdés ? Szerinted mindenki épp, hogy él a másik napra. És igen pont itt akartam megkérdezni.
Valami minőségi menő járgányt, Porschén kívűl tudtok, aminek fele ekkora a költségvetése ? De a Ferrarival és Lamborghini mellett is megállja a helyét ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Viper nem jön be.
A Merciket túl átlagosnak tartom, igazi sportautó kellene nekem.
Mert ha így áll a helyzet, akkor 50.000 EURO körül vásárolnék egy sportautót, amit azért ritkábban használnék és vennék 10.000 körül egy BMW-t talán, amit mindennap használnék vagy mercit.
Szerintem így lenne a legjobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!