Immobiliser chip pótlás - ötletek?
Kulcsot szerettem volna cserélni (Golf IV), de a gyári kulcsba az előző tulaj beleragasztotta (!!!) az immo chipet, amit sajnos nem sikerült kiszednem, atomjaira hullott kipiszkálás közben.
Most tehát csak egy kulcsom van, ami indít is, így pótkulcs nélkül viszont elég para, ha elhagyom a főkulcsot.
Tud valaki Budapesten normális, megbízható és nem aranyárban dolgozó helyet, ahol tudnak nekem ilyet csinálni? Tehát nem komplett kulcs kell, csak egy immo chip, amit fel kellene programozni az autóhoz.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Az Izabella utcában a belvárosban van egy jó kulcsos. Nekem csak vissza kellett forrasztani az immo chipet, mert valamiért elengedett. Márkaszervizben azt mondták a kulcsra, hogy nyugodtan kidobhatom és rendeljek tőlük 40.000Ft-ért új kulcsot. Az Izabella utcában meg simán megcsinálták 3000Ft-ért.
Ez volt az: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!