Létezik, hogy a kormányzár menet közben bekapcsol?
én azt elhiszem, hogy szervó nélkül nehéz, én még nem tapasztaltam, de hallottam már dolgokat róla. De országúton jött úgy 90-100 körül, és olyan tempóban már nem olyan nehéz azt tekerni, mintha tolnánk. De kitudja, lehet hogy ezeknél a fajta kocsiknál szervó nélkül még nehezebb, mint az amúgy is szervótlan kocsiknál. És ezért tartom valószínűbbnek, hogy bekattant a kormány, mert utána működött, és ha elromlik a szervómotor vagy nincs olaja, akkor az nem fog magától megjavulni vagy termelődni.
Meg hát látod, írták, hogy másnál is volt ilyen, és eddig én sem hallottam róla életemben.
Létezhet olyan, hogy rossz minőségű úton menet közben visszafordul a kulcs. Sajnos sokan meghaltak ilyen miatt. A legnagyobb esély erre évek óta a GM-hez tartozó márkáknál van (Opel is), de a hibás gyújtáskapcsolókból juthatott máshova is.
Ha a kulcs visszafordult, akkor az autóban a légzsákok nem nyílhattak ki.
Ha elekromos kormányzár van benne, akkor ennyire nem egyszerű a helyzet - de ebben az esetben ez a fajta meghibásodás elég valószínűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!