Létezik, hogy a kormányzár menet közben bekapcsol?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm beleszaladt egy fába, és azt állította, hogy a kormány beakadt, nem lehetett fordítani. Ez nekem nagyon úgy hangzik, hogy a kormányzár bekapcsolt, és nem egy 30 éves tragacs volt, hanem egy pár éves mazda.2014. aug. 2. 17:30
1/14 anonim válasza:
Legjobb baratom is igy jart anno meg, fiat baroval, totalkaros lett a kocsi....kanyar kozbe lezart a kormanyzar pont....
3/14 A kérdező kommentje:
itt is pont ez volt, kis kanyar, de a kormány meg nem akart fordulni... modern technika, ehh? :D
Ez mitől lehet amúgy? Vagy hogy lehetne ezeket a hibákat kiszűrni, hogy ne fordulhassanak elő? Mert még az a szerencséje, hogy be volt kötve...
2014. aug. 2. 18:03
4/14 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen a szervó ment el, így nagyobb erőkifejtés kell a kormányzáshoz, és ha ez menet közben hirtelen történik akkor az ember erősen meglepődik hogy nem fordul a kormány pedig ekkora erővel szokta tekerni.
5/14 anonim válasza:
elvileg amíg benne a kulcs, addig nem zárhat le, bár lehet az újaknák ezt is elektronika vezérli
6/14 A kérdező kommentje:
egy 60 éves ember az ismerősöm, szerintem ez a 2. szervós kocsija, és még mentős is volt abban az időben amikor a szervó nem volt divat, szóval kétlem, hogy így kiment volna a rutinból.
2014. aug. 2. 18:16
7/14 anonim válasza:
Ha valóban a kormányzár zárt be menet közben, akkor az ütközés után is zárva kellett hogy maradjon, tehát könnyen kideríthető a hiba. Én is inkább szervó hibára vagy motor leállásra gyanakodnék. Egy szervókormányos autónak szervórásegítés nélkül sokkal nehezebb eltekerni a kormányát, mint egy alapból szervó nélkülinek. Hiába a rutin, először teljesen úgy tűnik mintha beakadt volna a kormány.
8/14 anonim válasza:
szerintem mindenki tud aközött különbséget tenni , hogy "először" olyan , hogy mintha beakadna , és az egyáltalán nem lehet tekerni között, mert az első példa hidd el hogy olyan esetbe nem gyengén fogja próbálni tekerni akármi is van, második esetet meg nem értem igazából miért ne lehetne szerintetek? Hát előbb mondtam haveromnál is az volt,majdnem teljeseen egyenesen beállt neki aztán szevasz, semerre semmi
9/14 A kérdező kommentje:
azt mondták amikor hazahozták a kocsit, hogy működött AKKOR MÁR a kormány, de a sofőr megmerne esküdni, hogy akkor semerre nem ment. És szerintem se csak kicsit erősebben próbálná meg tekerni, hanem teljes erőből, elvégre az élete múlik rajta...De most lehet csak egy újraindítás kellett neki, hogy megint rendbe jöjjön, ezek a szaros elektronikus dolgok megbízhatatlanok, de azért alapozzuk csak rá az életünket... Jah és azt már nem is mondom, hogy a légzsák ki sem nyílt, pedig elég rendesen elkapta egyenesen a bal elejét a fa, sőt még fejre is állt. Ennyit a technikáról és biztonságról.
2014. aug. 2. 19:52
10/14 anonim válasza:
Off, de az ismerősöd jól van, nem sérült meg komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!