Mi a véleményetek a peugeot 107-ről? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most vizsgáztam le autóra és 18. születésnapomra megbeszéltem a szüleimmel,hogy egy autót kapok. Szerintetek milyen a peugeot 107-es? egy kezdő vezetőnek alkalmas? nőies? stb.. köszi a válaszokat előre is :) 17/L2014. aug. 1. 18:36
1/5 A kérdező kommentje:
ja és nagyon borsos az ára egy ilyen új autónak?
2014. aug. 1. 18:36
2/5 anonim válasza:
Ennek a modellnek a gyártását már befejezték (pár hónap múlva jön az utódja a 108-s). Talán még van autószalonokban egy-két példány, ha mindenképp új autóban gondolkoztok.
3/5 A kérdező kommentje:
kösz a választ! :) még valaki esetleg?
2014. aug. 1. 18:57
4/5 anonim válasza:
A szó majdnem teljes értelmében olyan, mint a Citroen C1 és a Toyota Aygo - a Toyota és a PSA közös összefogásának eredménye. A három közül szerintem a Toyota Aygo a legszebb. Csajosnak csajos, de nagyon apró. Egy Toyota Yaris ezekhez képest jóval tágasabb, erősebb motorral is meg lehet venni.
Összességében megfelelhet minden elvárásodnak, de arra számíts, hogy ez tényleg apró.
5/5 anonim válasza:
Nagyon szuper kis autó,nagyszerűsége az egyszerűségében és kezelhetőségében rejlik.
Biztonságos: ABS, ESP, hárompontos övek
Kívülről: ködfényszóró, Ledes nappali fény,
Motor: elég kellemes: 68 LE, az autó nagyon könnyű 790 kg
Divatos, mosolygós autó ez.
Nálam meg tudod nézni, Siófokon a Fő utca 24. szám alatt Autó Máté Kft-ben. Árban is jó 2.8m.
Üdv
Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!