Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B kategórián belül T 185-ös...

B kategórián belül T 185-ös kóddal? Kódot tudom mi és a T-t is, a kérdés lent.

Figyelt kérdés

Mezőgazdasági vontató könnyű póttal. Ez idáig világos.

Teszem fel Rába Steiger nem játszik itt igaz?

Vagy MTZ és társai ekével, tárcsával bálázóval stb.? Vagy ezek a tlt gépek nem számítanak pótnak?

2014. júl. 31. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Aki megkapja a B-t az automatikusan megkapja hozzá a T-t is a 185-ös kóddal. Vezethetsz bármilyen mezőgazdasági vontatót, de legjobb tudomásom szerint csak piros rendszámúakat! A helyzet komikuma az, hogy ha a pótkocsin is piros rendszám van, akkor egy nehéz póttal is közlekedhetsz. A függesztett szerszám nem pótkocsi, nem számít, viszont a bálázó ha nem piros rendszámos, akkor már nem viheted.
2014. júl. 31. 13:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Ha piros rendszámú akkor már lassú jármű, az már nem T.

Pl. erdészeti Ural teherautó lazán 3.5 tonna, mégis általában piros rendszámot kap (vagy semmilyet), és akkor lehet menni vele ahogy én tudom.

2014. júl. 31. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!