Tiltás 40-nél, kész. Lenne rá igény?
Pár napja szerettem volna itt segítséget kérni, de csak lahurrogás ment. Sok guglizás után sikerült összeszednem pár kapcsolást, és megépítettem. Tökéletesen működik.
A jövőre való tekintettel (hogy próbapadra állítják a rendőrök a kismotorokat) szerintetek lenne keletje?
Mármint 8-10 ezer forintért ki venné meg ezt a kis (kikapcsolható az ülés alatti kapcsolóval) dobozt?
Hogynemár. Nem egy bonyolult szerkezet... Nemhiszem hogy milliókba kerülne egy pad :D
És linketem hogy már folyamatba vannak a mérések :)
Linkeltél egy totalbike cikket, ami először is nem szentírás, másodszor pedig ha a totalbike cikkben említett teol hivatkozásra is rákattintottál volna, akkor már tudnád, hogy a padot kölcsön kapták! Gondolom az Energotest-től, mert valahogy le kell próbálni a fejlesztést, ami majd - jó magyar szokás szerint - 10 év múlva talán gyártósorra fog kerülni, ha addig el nem adják a Lajtán túlra...
:D
Ez pedig a teol cikk csúcsa:
"Az országban úttörőnek számító ellenőrzés során a rendőrök 33 segédmotor-kerékpárt ellenőriztek a Tolna Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége és az Energotest Kft. munkatársaival közösen. A teljesítmény-mérések során jogsértés nem merült fel, helyszíni bírságot pedig három alkalommal szabtak ki. Ebből két esetben a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hiánya, a harmadikban pedig a kopott gumiabroncs volt a bírságolás oka."
Hahaha, egy tuning cucc se bukott le?
"Tiltás 40-nél, kész. Lenne rá igény?"
Mi ez hirdetés?
"Tökéletesen működik."
Egészségedre. Gratulálok!
"A jövőre való tekintettel (hogy próbapadra állítják a rendőrök a kismotorokat) szerintetek lenne keletje? "
Egyenlőre túl van lihegve az egész, szóval én nem látom értelmét, de ellenemben elég sokan terveznek ilyet.
"Mármint 8-10 ezer forintért ki venné meg ezt a kis (kikapcsolható az ülés alatti kapcsolóval) dobozt?"
Ennyiért tudsz venni a boltban is, de még olcsóbban is van, persze azok márkásak.
Az egész elektronika kevesebb, mint 1.000Ft-ból megépíthető, már láttam ilyet.
De sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!