Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tiltás 40-nél, kész. Lenne rá...

Tiltás 40-nél, kész. Lenne rá igény?

Figyelt kérdés

Pár napja szerettem volna itt segítséget kérni, de csak lahurrogás ment. Sok guglizás után sikerült összeszednem pár kapcsolást, és megépítettem. Tökéletesen működik.

A jövőre való tekintettel (hogy próbapadra állítják a rendőrök a kismotorokat) szerintetek lenne keletje?

Mármint 8-10 ezer forintért ki venné meg ezt a kis (kikapcsolható az ülés alatti kapcsolóval) dobozt?

2014. júl. 30. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igény biztosan lenne rá, majd egyszer. A berendezés létezik, csak mások az első fék behúzásával kapcsolják, hiszen a próbapadon (ami a magyar rendőröknek sose lesz) behúzott első fékkel járatják.
2014. júl. 30. 20:52
 2/15 A kérdező kommentje:

Már Magyarországon is méréseket végeznek:

[link]

2014. júl. 30. 20:59
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Ne vegyél te mérget arra hogy nem lesz. Kúrmányunk kivet még pár adót és meg is lesz rá a lé, már lehet hogy meg is van az a vállalkozó aki majd megnyeri a tendert...
2014. júl. 30. 21:01
 4/15 A kérdező kommentje:

Hogynemár. Nem egy bonyolult szerkezet... Nemhiszem hogy milliókba kerülne egy pad :D

És linketem hogy már folyamatba vannak a mérések :)

2014. júl. 30. 21:09
 5/15 anonim ***** válasza:

Linkeltél egy totalbike cikket, ami először is nem szentírás, másodszor pedig ha a totalbike cikkben említett teol hivatkozásra is rákattintottál volna, akkor már tudnád, hogy a padot kölcsön kapták! Gondolom az Energotest-től, mert valahogy le kell próbálni a fejlesztést, ami majd - jó magyar szokás szerint - 10 év múlva talán gyártósorra fog kerülni, ha addig el nem adják a Lajtán túlra...

:D

Ez pedig a teol cikk csúcsa:

"Az országban úttörőnek számító ellenőrzés során a rendőrök 33 segédmotor-kerékpárt ellenőriztek a Tolna Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége és az Energotest Kft. munkatársaival közösen. A teljesítmény-mérések során jogsértés nem merült fel, helyszíni bírságot pedig három alkalommal szabtak ki. Ebből két esetben a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hiánya, a harmadikban pedig a kopott gumiabroncs volt a bírságolás oka."

Hahaha, egy tuning cucc se bukott le?

2014. júl. 30. 21:19
 6/15 anonim ***** válasza:

"Tiltás 40-nél, kész. Lenne rá igény?"

Mi ez hirdetés?

"Tökéletesen működik."

Egészségedre. Gratulálok!

"A jövőre való tekintettel (hogy próbapadra állítják a rendőrök a kismotorokat) szerintetek lenne keletje? "

Egyenlőre túl van lihegve az egész, szóval én nem látom értelmét, de ellenemben elég sokan terveznek ilyet.

"Mármint 8-10 ezer forintért ki venné meg ezt a kis (kikapcsolható az ülés alatti kapcsolóval) dobozt?"

Ennyiért tudsz venni a boltban is, de még olcsóbban is van, persze azok márkásak.

Az egész elektronika kevesebb, mint 1.000Ft-ból megépíthető, már láttam ilyet.

De sok sikert!

2014. júl. 30. 22:45
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem hirdetés, köszönöm, akkor mutass már 1 olyan elektronikát, amit Simsonba rakhatsz pl.
2014. júl. 30. 22:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem a robogókat én még "békebeli" Simsonos vagyok, de azt hadd kérdezzem már meg hogy melyik robesz az aminek a motorját ECU vezérli (Talán az Aprilia Ditechet leszámítva)?
2014. júl. 31. 06:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem fontos az ECU megléte! Kiindulásnak elég pl. egy elektronikus fordszámmérő ami a trafó jeléről működik, csak ki kell egészíteni egy apró vezérléssel, ami a megadott fordulatszámon elveszi a gyújtást, és máris kész az univerzális tilómű. Persze a fordulatszámot be kell állítani az áttételhez.
2014. júl. 31. 08:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez úgy lenne jó, ha kapcsolható lenne. Ha látom, hogy integet a sárgamellényes, bekapcsolom egy elrejtett kapcsolóval, mikor elengednek, visszakapcsolom.
2014. júl. 31. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!