Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen sportautót ajánlanátok?

Milyen sportautót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Ár maximum 4-4.5 millió. Jelenleg van egy focusom, ettől nem akarok megválni. Igazából nem vagyok márkafüggő és ennyiért természetesen használtat akarok.
2014. júl. 30. 09:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha sportautót akarsz, akkor mazda Mx5-öst, honda s2000-et, esetleg nissan 350z-t tudnám ajánlani, ezek nem épp egy súlycsoportba tartoznak, viszont sportautók, és nem sportautónak kinéző kupék. Nálam, és úgy általában a sportautó, vagy sportos autó a vezetés élményét jelenti, tehát egy mx5-ös mazda, ha nem is oly erős, de sokkal inkább sportautó, mint egy CLK 320-as mercedes mondjuk. szóval írhatnál bővebben az elképzelésedről, mert ennyiért 20 litert fogyasztó, gumizabáló kocsit is lehet írni, mármint ha nyomod neki, ellenben a mazda Mx5 a legolcsóbban fenntartható, legjobb ár-érték arányú sportautónak nevezhető valami. Ilyen még a BMW Z3 vagy Z4, amikból 2 literes motortól a 3 literesig válogathatsz, plusz az M-es változatok, amiket kétszer meg kell gondolni. Mercedes SLK még talán. Én ennyi pénzből gazdálkodva valószínű egy Z4-es BMw-t vennék, 2.5 vagy 3 literes SI-t. A plafon amit bemernék vállalni, az a nissan 350Z, ha akad pénz még a fenntartásra is bőven. Régi japán sportautók vannak még, de ritkák, ritka és drága alkatrészutánpótlással, és ezek is inkább granturismo-k, úgy mint mitsubitshi 3000 gt, nissan 300 ZX, vagy toyota supra. ez a 3 kb. egy kutya. elsőkerékhajtású sportautók közül az alfa romeo GTV-t, vagy spider-t említeném, ezek érdemesek még a sportautó címre, 2 literes szívó, turbós, és 3 majd 3.2 literes V6-os szívómotorral, ezutóbbiakkal az igazi. Ha neked belefér még a sportautókategóriába a softosabb, elsőkerékhajtású, de sportos kupé, accor mitsubitsi eclipse, audi TT és még egy pár autó belefér, első körben én a fentebb leírtakat preferálom.
2014. júl. 31. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:
* a mazda mx5 után írt BMw Z4-et nem úgy érttetem, hogy olcsó, a mazdához képest az drágábban fenntartható, de hasonló, és komolyabb roadster.
2014. júl. 31. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!