A lányok miért vannak annyira oda a sportmotorokért?
Talán mert egymás közt pletykálhatnak arról, hogy akinek jobb, nagyobb teljesítményű a motorja, az jobb haver, mint bárki más. De fogalmam sincs... Ez csak menőzés, értelem nélkül, spontán, mert nincs jobb dolguk.
Egyébként én lány vagyok, és nagyon szeretnék motorozni, valami komoly túramotorral járni az országot. :)
Egy 1300 Hayabusa vagy egy Honda Goldwing sokkal nagyobb tekintély mint egy sportmotor, attól függ ki üli meg. Nekem személyesen nem a sportmotorok tetszenek.
Ha engem kérdezel, nőtől függ hogy bejön-e neki. Ha motoros stílusú, akkor bármilyen motor tetszik neki, ha nem olyan, akkor v sport v enduro, mindegy.
a benzingőz vonzza a puncit :D
egyébként az előző válaszolóknak lehet igaza: menőzés, meg a lányok egymás közti csevegése, mert nem is a motor érdekli őket igazán (mármint műszaki alkotást tekintve); hanem az azt vezető hím :D
Ezért:
Nekem jobb pasim van, jobb motorral, bibibi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!