Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol szoktad fogni a kormányt...

Hol szoktad fogni a kormányt vezetés közben?

Figyelt kérdés
Én például úgy szoktam fogni, hogy a két könyöklőre teszem a könyököm és úgy kényelmesen tudom irányítani a kocsit, persze ezt csak akkor, amikor városon kívül megyek és gyakorlatilag csak egyenesen kell menni. Városon belül pedig 10óra 10perc. Ti hogy csináljátok?
2010. jan. 10. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:

ha semmi nincs, beteszem ölbe a karom, és két ujjal.

egyebkent 9-3

2010. jan. 10. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Városban ha haladós és sokszor kell váltani, bal kéz kormányon 10 órán, jobb kéz váltón. Normál városi menetben Bal kéz 10 órán, bal könyök ajtón, jobb kéz pihen a kormányon 4 óra környékén, vagy váltón. Városon kívül, 70 Km/h felül érdemes fogni mindkét kézzel a kormányt, mert egy durrdeffekt csúnyán keresztbetekeri a kormánykereket, érdemes fogni, hogy le tudd reagálni.
2010. jan. 10. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha lassan kell menni, és semmi különlegesség, akkor kényelmesen, az alján. Ellenkező esetben én is 9-3 óra irányában.
2010. jan. 10. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:

van amikor bal kéz 9 óránál a könyököm az ajtó könyöklőn.Jobb kezem a kéziféken.

Amikor kicsit jobban kell tartani Bal kéz 12 óra ,jobb kéz hat óra.Aztán amikor meg kapaszkodni kell 9-3 óra.

2010. jan. 10. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:

városon: bal kéz 12-n, jobb kezem 4-5-n

városon kívül: bal kéz 12-n jobb kéz általában a combomon vagy a váltón

2010. jan. 10. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:

10:10

9:15 és erre figyelni is szoktam általában

2010. jan. 10. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Háromnegyed három.

Nézzétek meg ezt a videót, hasznos lehet: [link]

2010. jan. 10. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a videó, elmondja, miért nem jó a 10:10 nézzétek meg!
2010. jan. 10. 20:46
 9/10 anonim válasza:
Jobbkéz 2-3 óra Bal Váltó :)
2010. jan. 10. 23:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Többnyire bal kézzel kormányzom az autót, egyenesen haladva 9-1 óra közötti fogással, ajtón könyökléssel (amíg a rossz út miatt kellemetlenné nem válik), egyébként pedig úgy, hogy a manőver _megkezdése előtt_ meg tudjam pöccinteni az irányjelzőt (ha fékezni is kell, akkor az előtt: első, hogy tudják, mire készülök). Jobb kéz akkor száll be, ha úgy érzem, erősebben kell fogni a kormányt, egyébként viszont szabad, tehát ráér ablakot törölni-mosni, váltogatni, elakadásjelzőt villantani...
2010. jan. 11. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!