Bosch Siver Plus S5 autóakkumulátorokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 14:33
1/4 A kérdező kommentje:
Mármint Silver Plus...
2014. júl. 28. 14:34
2/4 anonim válasza:
Én alapvetően nem márkához ragaszkodom, hanem árhoz. Mivel ezek az akkumulátorok egyazon technológián alapulnak, és nem tudják, milyen címke került a dobozukra, eddig még mindegyik kibírt 4-5 évet gond nélkül.
3/4 dirtboy válasza:
74Ah van nekem,egyszer sikerült lemeríteni 8V alá de újra élesztettem és hibátlanul működik,autóhifit nagyon jól bírja szóval ezek után nálam abszolút nyerő.
nyilván az élet tartama kevesebb lesz valamivel a malőr után de maga az hogy még teljesen helyre jött már elégé nagy dolog.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az én autómhoz is 74 vagy 77Ah-s kellene. Árban pár ezerrel drágább ebben a méretben, mint egy no-name akksi. Szóval akkor szerintem veszek egy ilyet.
2014. júl. 29. 11:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!