Ki lehet ilyet hozni egy Pajero-ból?
Gondolkoztam hogy venni kéne egy 2-es Pajero-t ami már egy fokkal dizájnosabb mint a 80-as évekbeli
És úgy átalakítani hogy egy garnitúra simex vagy bfgoodrich gumival terepen kivigyen a világból is de papíros legyen és ha kell el lehessen vele ugrani csajozni vagy 1 hétvégén leugrani a balatonra.
Tehát ilyen többfelhasználású gép
Nem off-road masina kell csak itt (Nógrád megyen Bátonyterenyétől nem messze) vannak kemény terepek ahova egy sima első kerekes utcai kevés lenne
És még annyi hogy ilyen gépet a 3 vagy 5 ajtósból lenne ésszerűbb építeni?
Az építésbe az alsó megerősítés ütközők és tetőcsomagtartó is beletartoznának
Amit írtam
ütközők, kartervédő és tetőcsomagtartó
Túraterepjáró
Igaz nem a legjobb csajozógép,de így kiesne az autó a vagontárgy alapján történő megítélésből :D
Tehát egy bfgoodrich gumigarnitúrával (vagy ha sok pénz marad simex garnitúrával) és egy utcai garnitúrával felvasazva jó mindenes lenne?
Úgy gondolom, egy kartervédő és egy tetőcsomagtartó nem nagy ügy. Ütköző alatt nem tudom, mit értesz. A lökhárítót? Arra vonatkoznak különböző előírások, amiket illik betartani...
De tényleg tökön-uborkán átmegy az az autó. Én a rövidet javaslom, kevésbé fog felhasalni mint a hosszú, meg aztán minek a hét ülés? Dugni az ötülésesben is lehet. Tudom. ;)
És még haverom hülyének nézett
Látom van aki érti egy csajozós terepjáró lényegét
A hegytetőn nem zavarsz senkit :D
Amúgy csak olyan ütközőre gondoltam ami ugye krómozott és lehet rá szúrófényt rakni
Nem csak csajozni jó a vadásztársaságnak néha lehet jól jönne egy kis segítség
Tényleg sok mindenre kéne ezért is gondoltam a 3 ajtósra mert több cuccot mint embert szállítanék
Max 3-4 de inkább 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!