Opel Meriváról vélemények?
Ilyen autónk van. Imádom. Mint vezetni, mint utazni. 1-2 felnőtt két gyerekre nincs jobb autó. Ha megnőnek is el fognak férni, azt garantálom. Én 2 méter vagyok, a saját hátam mögött vígan elférek (teljesen hátratolt ülésnél is).
Két hiba: 4 személyesen kicsi csomagtartó, balra a vastag A oszloptól nehézkes kilátás, de megszokható:)
Remélem segítettem:)
Nekünk Opelünk volt, Kadett 1.3, és ő volt a legjobb. Német autó, és a név kötelez:
"Opel, sose kop' el!" XD
Azt mondom nézd meg ezt:
:)
Köszönöm szépen! Most egy Citroen Berlingonk van, nagyon sok vele a baj, meg szeretnénk tőle szabadulni. Viszont imádom azt benne, hogy tágas, hogy a babakocsit még csak össze sem kell csukni, csak bedobom hátra.
Vajon a Merivában (alapesetben, ha nincs lecsukva a középső ülés) elfér a babakocsi a csomagtartóban?
Igen, olvastam, hogy kicsit zajos, meg a középső ülés picit kényelmetlen, de ott nemigen fog senki ülni.
Nekem az a fontos, hogy ne kelljen szerelőhöz vinni félévente valami bibi miatt.
16,12-es!
2003-2004-eseket néztem, másfél millióig. Több nem lenne rá. :(
Ebből az árból tudsz ajánlani másfajtát, ami szintén családi autó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!