Érdemes venni manapság Ladát?
Figyelt kérdés
A fogyasztása nem a legjobb, de később át szeretném alakítani utcai verseny autóra.2014. júl. 26. 23:16
11/16 A kérdező kommentje:
Az utcai verseny autó alatt azt értem, hogy egyenes fogazású toló kerekes váltót, sper difit és optikai tuningot értem. Nem akarok lakott területen belül rajoskodni..
2014. júl. 28. 01:38
12/16 anonim válasza:
Széria motor a tolókerekes váltóval nem igazán fog működni. Sperr minek kell bele ha nem "rajoskodni"?
13/16 A kérdező kommentje:
Nem veszélyeztetnék senkit, lakott területen.
Csak saját szórakoztatásra, esetleg amatőr versenyen való induláshoz..
2014. júl. 28. 10:24
14/16 anonim válasza:
Sperrdifivel érdekes lesz az utcán közlekedés: egyenlőtlenül fognak kopni a gumik, ha nyugodt íven próbálsz fordulni dobálni-ugrálni fog... Sőt, azzal szvsz nem is lehetne leműszakiztatni.
Az egyenes fogazású váltó is felesleges utcára.
Szerintem kezdd onnan, hogy utánanézel milyen versenyen és milyen kategóriában akarsz indulni. Akkor tudni fogod mit enged meg a kategória, annak megfelelően lehet átépíteni.
Például N csoport.
15/16 anonim válasza:
utolsó. neked se volt sok közöd eddig a sperr difihez. nem a hegesztettre gondolsz véletlenül?:)
16/16 anonim válasza:
#15: Szerintem arra gondolt. Sokan azt is sperr difik közé sorolják. Amúgy itt van egy nagyon jó cikk róluk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!