Mi a véleményetek a Piaggio motorolról? Megéri venni?
Kinéztem egy jó Piaggio Typhoon 50 robogót,nekem nagyon tetszik,és erős motor is hajtja.Aztmondták a motor kereskedési üzletben,hogy 2013-as,megkimélt,garázsban tárolt robogó.Megmondom őszintén én azthidtem,hogy vadonat új a robogó,mert tényleg semmi karcolás nincsen rajta,csak 1az oldalán,de azt észre sem lehet venni,csak ha megmutatják,hogy ott meg let húzva egy picit.Pöc-röff indul,minden okés vele műszakilag,kipróbáltuk,minden okés vele,fújtást még az előző tulaj kivette belőle.1800kilométer van benne és aztmondta 400ezer Ft-ért vihetjük.
Az eladú nagyon dicsérte ezt a mocit
Mi a véleményetek,megvegyem?Megéri?Mennyire romlandók az alkatrészek?És hogyan gondozzam,hogy ne nyiffanjon ki.
Ha engem kérdezel, 400 ezret egy 50-es motor/robogó sem ér. Typhoon-okat kapni már 100 ezer környékén, igaz, az nem csili-vili külsőleg, és nem 1 éves.
Nekem is volt anno egy 2001-es évjáratú. Nem volt semmi gondja, pedig 80 ezerért vettem. 2 évig használtam, 12 ezer km-ert tettem meg vele. Aztán lecseréltem, mert az istennek nem evett 4l-nél kevesebbet (igaz, többet sem). Hiába, nagytestű robogó, és széles kerekek.
"hogyan gondozzam,hogy ne nyiffanjon ki." - Ne hajtsd! Ennyi a megoldás a robeszoknál. Nem kell csutkagázon közlekedni, legyen elég az 55-60 körüli tempó. Akkor hosszú életű lesz.
400K egy használt (gyári) robiért szerintem is sok.
Nekem egy 19 éves Sferám van, ami szintén Piaggio. Az időnkénti bakijait leszámítva ketyeg, mint az óramű. Kb 40 000-nél lett benne dugattyú cserélve, és slussz. Én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!