Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Piaggio...

Norbi658441 kérdése:

Mi a véleményetek a Piaggio motorolról? Megéri venni?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy jó Piaggio Typhoon 50 robogót,nekem nagyon tetszik,és erős motor is hajtja.Aztmondták a motor kereskedési üzletben,hogy 2013-as,megkimélt,garázsban tárolt robogó.Megmondom őszintén én azthidtem,hogy vadonat új a robogó,mert tényleg semmi karcolás nincsen rajta,csak 1az oldalán,de azt észre sem lehet venni,csak ha megmutatják,hogy ott meg let húzva egy picit.Pöc-röff indul,minden okés vele műszakilag,kipróbáltuk,minden okés vele,fújtást még az előző tulaj kivette belőle.1800kilométer van benne és aztmondta 400ezer Ft-ért vihetjük.

Az eladú nagyon dicsérte ezt a mocit

Mi a véleményetek,megvegyem?Megéri?Mennyire romlandók az alkatrészek?És hogyan gondozzam,hogy ne nyiffanjon ki.

2014. júl. 25. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha engem kérdezel, 400 ezret egy 50-es motor/robogó sem ér. Typhoon-okat kapni már 100 ezer környékén, igaz, az nem csili-vili külsőleg, és nem 1 éves.

Nekem is volt anno egy 2001-es évjáratú. Nem volt semmi gondja, pedig 80 ezerért vettem. 2 évig használtam, 12 ezer km-ert tettem meg vele. Aztán lecseréltem, mert az istennek nem evett 4l-nél kevesebbet (igaz, többet sem). Hiába, nagytestű robogó, és széles kerekek.

"hogyan gondozzam,hogy ne nyiffanjon ki." - Ne hajtsd! Ennyi a megoldás a robeszoknál. Nem kell csutkagázon közlekedni, legyen elég az 55-60 körüli tempó. Akkor hosszú életű lesz.

2014. júl. 26. 15:38
 2/2 anonim válasza:

400K egy használt (gyári) robiért szerintem is sok.

Nekem egy 19 éves Sferám van, ami szintén Piaggio. Az időnkénti bakijait leszámítva ketyeg, mint az óramű. Kb 40 000-nél lett benne dugattyú cserélve, és slussz. Én szeretem.

2014. nov. 16. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!