Egy postásmotornak kialakított Piaggio Liberty átalakítható sima 50-es robogóvá? (bővebben, képpel lent)
Figyelt kérdés
Van egy ilyen robogóm, amihez ingyen jutottam hozzá: [link]
A tulaja el akarta dobni, így hát elhoztam. Egy karbi pucolás, egy új gyertya, alapos átnézés és beállítás után pöccre indult a gép, így gondoltam, ez megmarad. :)
De őszintén szólva randa, mint a bűn. A rendes Liberty tetszik, de ez a postás, vagy mifene... szóval megoldható valahogy, hogy ne ilyen ronda legyen?
2014. júl. 6. 17:46
1/1 anonim válasza:
Már miért ne lenne megoldható?
Leszeded a dobozt, meg az első csomagtartót, veszel bele két indexet meg egy fényszórót, és a "vakburkolatok" helyére beszereled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!