Levi007 kérdése:
Pisggio Sfera (50) vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni egy Piaggio Sfera 50-es robogót. Valakinek van valami tapasztalata? Jó döntés lenne megvenni?2014. júl. 4. 10:48
1/2 anonim válasza:
Nos én olyat vettem és nem bántam meg.Úgy húz mint a fene,erősebb az újabb gépeknél.(legalább is az enyém)Megbízhatósága elég jó.Ha azt nézzük Piaggio az már is egy jó pont.Enyém egy 20 éves Sfera.VADONAT ÚJ ÁLLAPOTBAN.Kűlső talán ami régies de én megszoktam.Meg eleinte poénkodtam vele de az már a múlt.Azóti ismerik (:.Meg ha van aki piszkál NEM kell vele foglalkozni és kész.Na egy szóval én jól jártam az Én Sferámmal!
2/2 anonim válasza:
"Poénkodtam" PoénkodTAK akar lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!