Nektek tetszenek az új Skodák? Főleg Octavia, SuperB.
Figyelt kérdés
Szerintem az előzőek milliárdszor jobban néztek ki. Ezek az újak valami borzasztóak. Főleg a hűtőrács nem tetszik, az előző sokkal jobb volt. De az egész autó formája sem tetszik egyáltalán. Nem értem miért kell hozzányúlni ahhoz ami jó...2014. júl. 24. 19:48
1/7 anonim válasza:
Az előző szerintem unalmas volt, meg most ez a Skoda egységes arculata.
De minőségben, térkihasználásban sokkal jobb az új Octavia, tudom mert ilyen áll a garázsban.
2/7 anonim válasza:
Nekem külsőre az Mk2-es Octavia jobban tetszett, mint az új.
Az újban még nem ültem,így arról nem tudok nyilatkozni.
Meg ugye ízlések és pofonok... :)
3/7 anonim válasza:
Nekem személy szerint kifejezetten tetszik az új octavia.
5/7 anonim válasza:
Nem tetszenek, mert könnyen összekeverhetőek az egyes típusok. Az tény, hogy mind "komolyabb" autó lett tőle, de unalmassá vált így.
6/7 anonim válasza:
Mindig, ha meglátok valaki pöffeszkedni egy ilyen nagyra nőtt Skodában, rámjön a röhögőbaj, mert eszembe jut, hogy rángattuk végig egy lakótelepen a csapágyas Skodát, hogy beinduljon.
Sosem értettem ennyi pénzből miért nem lehet már egy Neve van autót venni.
7/7 anonim válasza:
Tipikus magyar sznob az előttem szóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!