Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tudok tankolni?

Miért nem tudok tankolni?

Figyelt kérdés
Már sokadszorra fordul elő, hogy bedugom a csövet, rányomok, hogy töltse, de azonnal vissza is csattan, mintha tele lenne a tank. Pedig nagyon nincs. Kérdeztem autószerelőt, azt mondta, már nem először hall ilyet, és a kutakon trükköznek valamit. Kúton is kérdeztem, azt mondták, nem szellőzik a tank. Nem tudom, mi az igazság, és vajon mit lehet tenni, hogy ez megszűnjön.

2014. júl. 24. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogyan működik ez a pisztoly de ha a nyomást érzékeli akkor elképzelhető. Ugyanaz a pisztoly pl. kannába tankolva is ezt csinálja?
2014. júl. 24. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Kommersz kutaknál simán lehet ilyen. Esetleg nevesebb kutaknál is előfordult ilyen?
2014. júl. 24. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Én is jártam már így Agip kúton. Pár száz forintot tankoltam, utána kattant. Azzal oldottam meg, hogy kivettem a pisztolyt, majd visszatettem, de nem tankoltam anyit, mint amennyit szerettem volna. Nem volt kedvem szenvedni és volt benzin a kocsiban még elég ahhoz, hogy máskor tankoljak máshol.
2014. júl. 24. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:

A dízel Peugeot Partnerem csinált ilyent régen. Van benne egy lopásgátló, ami nem engedi rendesen be az üzemanyagot.

Nekem az volt a megoldás, hogy nem nyomtam tövig a pisztolyt, és nem húztam tövig a kart, hanem középső állásban akasztottam ki, és akkor szépen megtelt...

2014. júl. 24. 22:36
 5/5 A kérdező kommentje:

A legtöbb eset OMV kutakon volt és most legutóbb, a legrosszabb, AGIP kúton. Kommerszekre nem járok. Korábban valamennyire nekem is működött a nem dugom be teljesen és csak félig húzom módszer. Álltam vagy 10 percet ott, mire decinként valahogy beletuszkoltam 20 litert. Viszont az utolsó esetnél, az AGIP kúton, már ez se működött. Sőt két kocsival voltunk, és a másik kocsit is nagyon nehezen lehetett megtankolni, de azért az valahogy sikerült.

Nekem az az érzésem, hogy valami okból a kúton túl nagyrs állítják a nyomást, és nem tudja a tank olyan gyorsan nyelni az anyagot, ahogy érkezik. De ez csak tipp. A vége az lesz, hogy kannába leszek kénytelen tankolni, aztán a kút mellett a sarkon onnan beönteni a kocsiba.

2014. júl. 26. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!