Tankoláskor ha a kutas tankol, akkor illik neki borravalót adni? Ha igen, mennyit?
Igen illik. Min. 100, 200 Ft-ot, de ha jól megy 500-ast is adhatsz.
Ha Luxus-szedánnal (Mercedes S, BMW 7, Audi A8), vagy meghatározhatatlan kategóriájú luxusterepjáróval (X6) vagy, akkor MINIMUM 1000 Ft!
Én bunkó vagyok bizonyára, de múltkor olyan volt, hogy beállok, már jött a kutas, mondom köszi megoldom, jajjjajj nem nem dehogy, mondom de köszi nem kell, erre már nyitja ki a tankot és tölti is, meg kérdezi mennyiért. Hát nem adtam neki semennyit. Mert én nem kértem meg rá, sőt...
24/L
Inkább örülnél neki hogy segít :D
Nekem kell mindig anyám kocsijába tankolni, mert a környéken nincs olyan kút, ahol segítenek és ő nem tud(akar) tankolni.
4-es vagyok, Shellen, Molon tuti rádugranak. :)
Én nem szeretem ha a kutas tankol, jobb szeretem magamnak intézni, úghyogy nem örülök. :D
Shellnél volta, egyből odajött a pasi segíteni. Az zavart mondjuk,hogy megkérdezte hogy ellenőrizze a folyadékszinteket? Mondom nem kell köszi,a párom mindig ellenőrzi. De nem értette meg, vagy 5 ször megkérdezte,hogy de biztos? ingyenes... elég idegesítő volt :/
Aztán a pénztáros is fogyatékos volt szegény,mert számlát kértem,és nem tudta leírni a DIRECT szót, 2-szer is elrontotta és úgy nyomtatta ki.... már ott toporogtak mögöttem..
Gondoltam harmadszorra csak nem rontja el, csak rápillantottam a számlára és eljöttem, mert nem akartam feltartani a sort. Természetesen csak otthon láttam,hogy MEGINT elrontotta...
Szóval: A Campona melletti Schell-hez ne menjen senki!!!!
Hello. 2-es vagyok újra.
Igen. A benzinkutasok védelmében el kell mondanom, hogy ezt, hogy ellenőrizni akarja a folyadékszinteket, ezt elsősorban nem a borravalóért csinálja (2.sorban persze azért is!) hanem mert így tanították őket, egyrészről ez külső PR, a vásárló azt látja, hogy mennyire odafigyelünk rá stb, másrészről forgalomnövelés, ha valamit nem talál rendben, akkor ajánlja a shop-ban lévő terméket, és ha sikerül rábeszélnie az ügyfelet, akkor növeli az üzlet bevételét.
Üzleti iskolába jártam, tudom az ilyeneket.
Az ÁFA-s számlával kapcsolatban azt tudom javasolni, ami mindkét fél számára könnyebb/gyorsabb, hogy vigyél magaddal névjegykártyát, vagy ha az nincs, akkor egy darab papírt a pénztárcádban, amire rá van írva a cég neve stb, mert ugye lemásolni könnyebb, mint szóban elmondani, utána még betűzni, ha szükséges stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!