Honda civic VS Volkswagen golf melyik melett dontenetek?
1998-ban már volt IV-es Golf is 1.9 TDI 90LE!
Biztonság egy japánban??? ez nem kérdés hogy a német a nyerő, főleg a IV ami folyamatos lézerhegesztéssel készült+ aktív biztonság se mellékes benne!
A kasztni galvanzált és van benne vas, nem ilyen hulladékanyagokból összeolvasztott vas(persze lehet az is akad benne azért)!
Talán megbízhatóságban a Honda, de az előélettől függ, illetve gyorsulásban is, bár a TDI-ket könnyű felpiszkálni!
Alkatrészben a Honda drágább,de lehet kevesebbet kell belenyúlni.
Azzal indulnék el amelyikkel foglalkoztak előtte... :)
Típust kár írni, mert állapotfüggő!
Egy VW fanatikus...
Az előző vagyok...
Igen valóban több a hibalehetőség, de ami itt esetleg szóba jöhet javítási összegként, azt a benzinesnél tuti elköltöd üzemanyagra!
Anyagiaktól függetlenül, ha választani kellene egy traktorhangú igásló és egy zümmögő sportkocsi között.... Hát sportkocsi...
ha számít az anyagi, akkor is
A sportkocsi más kategória, de akkor köbcentiben is feljebb nézelődnék pl. 2.8 VR6 vagy 2.3 V5(ezek is VW-k, vagy konszernek)
Aki fél a dízeltől, inkább ne vegyen, ennyi :)
Nekem biztos hogy dízel lesz legközelebb!
HONDA! Jobban gyorsul, megbízhatóbb, kevesebbet fogyaszt, megbízhatóbb és nem mellesleg sokkal sportosabb valamint szebb is! Nem kell félre érteni nem vagyok Golf gyűlölő (és nem is értem ezeket a nagy harcokat mindenfele a két márka között) első autóm egy Golf volt ami életét vesztette és így került hozzám egy 6.gen Civic, amit egyszerűen élmény vezetni és ezt az élményt nem éreztem a VW-nél! Szerintem jobban jársz a Hondával, bár a '94-es talán már öregszik (de ez a múltjától függ) ha rám hallgatsz akkor '96-99 közötti Civicet válassz egyértelműen VTEC motorral!
:)
Valaki írta itt hogy a hondába nincs anyag meg hulladékból van. Csak úgy szólok hogy a Civic legalábbis a békalámpás cirka 100kilóval nehezebb mint a 3as golf...
Ne keverd össze a Suzukival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!