Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda civic VS Volkswagen...

Tomboy454454 kérdése:

Honda civic VS Volkswagen golf melyik melett dontenetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek 1994 es evjaratu honda civic(1.6 vtec 120 le) vagy volksvagen golf 1998 (1.9 Tdi 90le) nem akarom osszeugrasztani a ket auto rajongoit egyszeruen csak erdekelnenek a kovetketok: melyik a jobb gyorulasban(utcai)gyorsulas(4 ember tele csomagokal)megbízhatóság,biztonság, kényelem,alkatrész(ezen a beszerzest,árat,es beszerelhetoseget ertem)fogyasztas. Es ti melyikel indulnatok el pl nemetorszagba?

2014. júl. 23. 21:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
igen feltöltök minden képet motorról minden.. csak mondoma szerelő visszadja és küldöm is :)
2014. júl. 24. 19:12
 12/20 anonim ***** válasza:
1.9TDI 110LE-t vegyél + chip 502 csúcsok nagyobb turbó chip
2014. júl. 26. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:

1998-ban már volt IV-es Golf is 1.9 TDI 90LE!

Biztonság egy japánban??? ez nem kérdés hogy a német a nyerő, főleg a IV ami folyamatos lézerhegesztéssel készült+ aktív biztonság se mellékes benne!

A kasztni galvanzált és van benne vas, nem ilyen hulladékanyagokból összeolvasztott vas(persze lehet az is akad benne azért)!

Talán megbízhatóságban a Honda, de az előélettől függ, illetve gyorsulásban is, bár a TDI-ket könnyű felpiszkálni!

Alkatrészben a Honda drágább,de lehet kevesebbet kell belenyúlni.

Azzal indulnék el amelyikkel foglalkoztak előtte... :)

Típust kár írni, mert állapotfüggő!

Egy VW fanatikus...

2014. júl. 27. 12:36
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát állitólag a dizeles autókban több a hibalehetőség!
2014. júl. 27. 15:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok...

Igen valóban több a hibalehetőség, de ami itt esetleg szóba jöhet javítási összegként, azt a benzinesnél tuti elköltöd üzemanyagra!

2014. júl. 28. 10:48
 16/20 Beviz Elek ***** válasza:

Anyagiaktól függetlenül, ha választani kellene egy traktorhangú igásló és egy zümmögő sportkocsi között.... Hát sportkocsi...

ha számít az anyagi, akkor is

2014. júl. 28. 11:21
 17/20 anonim ***** válasza:

A sportkocsi más kategória, de akkor köbcentiben is feljebb nézelődnék pl. 2.8 VR6 vagy 2.3 V5(ezek is VW-k, vagy konszernek)

Aki fél a dízeltől, inkább ne vegyen, ennyi :)

Nekem biztos hogy dízel lesz legközelebb!

2014. aug. 1. 11:18
 18/20 A kérdező kommentje:
bocsi hogy későn küldöm a képeket de nyaraltam :) ujjabb 500km beleraktunk a kocsiba [link]
2014. aug. 6. 09:29
 19/20 anonim válasza:

HONDA! Jobban gyorsul, megbízhatóbb, kevesebbet fogyaszt, megbízhatóbb és nem mellesleg sokkal sportosabb valamint szebb is! Nem kell félre érteni nem vagyok Golf gyűlölő (és nem is értem ezeket a nagy harcokat mindenfele a két márka között) első autóm egy Golf volt ami életét vesztette és így került hozzám egy 6.gen Civic, amit egyszerűen élmény vezetni és ezt az élményt nem éreztem a VW-nél! Szerintem jobban jársz a Hondával, bár a '94-es talán már öregszik (de ez a múltjától függ) ha rám hallgatsz akkor '96-99 közötti Civicet válassz egyértelműen VTEC motorral!

:)

2014. aug. 21. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Valaki írta itt hogy a hondába nincs anyag meg hulladékból van. Csak úgy szólok hogy a Civic legalábbis a békalámpás cirka 100kilóval nehezebb mint a 3as golf...

Ne keverd össze a Suzukival!

2014. nov. 10. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!