Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinéztem egy Golf IV-est....

Kinéztem egy Golf IV-est. Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 22. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Ennyiért tűrhető Golf IV nincs.92698 km hehehe...
2014. júl. 22. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Hát ha nem zavar, hogy majdnem 700ezer forintért +átírás lesz egy olyan kocsid, amiben még egy nyamvadt elektromos ablak sincs, akkor vedd meg, de én ennyi pénzért már kicsit többet akarnék. Semmi extra, full fapados. Ennyiért 100x jobbat kapsz, ha nem ragaszkodsz a VW jelhez.

És a km állásról hasonló a véleményem, mint az első válaszolónak: muhahaha

2014. júl. 22. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
2-nál a pont. Ennyi pénzért el. ablakos, klímás, ABS-es kocsikat adnak.
2014. júl. 22. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
16%

A Km állás lehet valós!!! A miénk 1 évvel idősebb ettől, de ugyanennyi km van benne. És ez biztos, mert 33000 Km-el hoztuk el!

Sokan ráfogják az ilyenekre, hogy vissza van tekerve, (ugye ismerjük ezt a dumát!) pedig ez úgy lehetséges, hogy egy vidéki kisvárosban, ahol nincsen távolság, mert biciklivel (vagy akár gyalog is) minden közel van, ott vannak olyan emberek, akik nem mennek mindenhova kocsival. (főleg ilyen benzinárak mellett) Az autó csak nagyobb utazásokra kell, és előfordul az is, hogy a hét 7 napjából csak 1X van használva. (mint pl. a mienk is, főleg így nyáron!)

Ez állapotra ugyanolyan mint a miénk. Annyi hogy ennek a műszerfalán áll a por, meg ki kellene porszívózni, de egyébként semmi probléma.

>>> Klíma fajtája: Manuális klíma

A hirdetés 5. képén, [sajnos a kép csak díj ellenében nagyítható tovább, de sebaj, tudtam hol kell keresni nagyobb képet! :D ]

a fűtés-szabályozó alatt van 2 gomb. A bal oldali a klíma gomb, a jobb oldali a belső levegő keringetése.

[link]

Az elektromos ablak pedig nem létszükséglet.

Én a helyedben, elmennék megnézni!

Nyomsz egy hasznost?

2014. júl. 22. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

2. vagyok

Inkább nyomok egy nem hasznost. Attól hogy van benne manuális klíma, még nem változik róla a véleményem. Én is faluban élek és a szüleim 17 éves kocsijában is kb. 135ezer km van ami biztos, mert tizen pár éve vették. De a hirdetésben szereplő kocsi most jött Németországból és ott többet használják a kocsit. Ott nem szokás az mint nálunk, hogy a kényelmen spóroljunk havi 3-5 ezret és inkább menjünk gyalog+ sokat autópályáznak, így szinte lehetetlen, hogy a km valós legyen. Persze vannak még csodák, de én nem hiszek benne. Úgyis mindenkinek a saját véleménye az első, ezért a kérdezőre vár a döntés, hogy megveszi-e vagy sem meg ha elmegy megnézni, majd látja az állapotát.

Egyébként meg azt, hogy a válasz hasznos-e azt mindenki maga dönti el, nem kell külön kiemelni, hogy jutalmazzanak egy zöld pacsival.

2014. júl. 22. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Én sem nyomok hasznost. Ha a kérdésben szereplő Golfban valós a 9x xxxkm, akkor miért adják oda 1600 euróért - ráadásul külföldről behozva, amikor Németországban egy 100k km alatti gondnak 3000 euro felett van az ára?

[link]

[link]

[link]

De akadnak !1.6-os G4-ek! 4000 euro felett is ilyen futással.

Vagy te esetleg eladnád az autód kevesebb, mint féláron? Itt a jó példa, az átlag embernek simán be lehet adni minden hülyeséget :D

Persze ha a futástól eltekintünk, akkor még lehet ez jó autó, csak ne azt várd tőle, mint egy valós alacsony futással rendelkezőtől. Ahhoz, hogy ezen az eladónak legyen egy minimális haszna, ezért az autóért legfeljebb 900-1100 eurót adott odakint, kevesebb, mint a harmadát, mint amiket én linkeltem. Biztos tuti vétel... :D

2014. júl. 22. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

Álmokat kergetsz kérdező..

Ez a német autó sok embernek már az agyára ment. Nem értem miért vannak ráfeszülve ennyien, mikor átlagban 2-3X annyit autóznak, mint mi magyarok.

2014. júl. 22. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!