Milyen autókról tudtok amit 1998ban vagy utána adtak ki és fél millió alatt lehet kapni?
Olyan nem érdekel amit már pl 1995-ben legyártottak de még van 1998-as évjáratú belőle.
Kis autó érdekel. Eddig a Punto II-ről tudok ami ilyen, a Clio II, Thalia.
Azt nem tudom beállítani a használtautó.hu-n hogy a 1998 után gyártottakat adja ki, csak évjáratot lehet beállítani.
Beállítom hogy 1998 utáni és kiadja az opel corsa B-t amit már 1993 óta gyártanak., vagy pl a Peugeot 106 amit már kb 1994 óta gyártanak, de van belőle még 1998-as évjárat is.
Nekem viszont nem tetszik a Corsa B dizájnja és minek vennék olyat ha pl a clio II se drágább és azt 1998-ban adtak ki. Kicsit modernebb is a kinézete.
Jó akkor mondok párat: peugeot 206, citroen xsara facelift, renault megane 1gen facelift, ford focus mk1, ford fiesta mk6, opel astra G, opel corsa C, vw polo 3 facelift, nissan micra k11C, nissan almera n16, mazda 323 BG (6.gen), suzuki ignis, toyota yaris 1.gen.
astra, focus, xsara, megane, almera, 323 kompakt kategóriát képviselik, tehát nem kimondottan kisautók, de a biztonság kedvéért leírtam. Van amelyik típusból csak a kínálat alja van ennyi pénzért, de azt is leírtam, remélem segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!