Mi a véleményetek a Keeway 50ccm robogókról?
Figyelt kérdés
Egy Aprilia 500e ft egy Keeway 200e ft.
Ilyen nagy a különbség technikailag vagy csak a márkát kell megfizetni.
2010. jan. 9. 17:53
11/14 anonim válasza:
inkább 200 e-ért egy használt apriliát vegyél!
hogy ki tartotta be a bejáratást? na várj... apu 2 motorjával NEM tartotta be, 17 motorja volt eddig össz. én betartottam. anya betartotta, fiatalkorában is mindig. na, akkor? hmmm?
12/14 anonim válasza:
kit érdekel hány motorja volt? hmmm? nem véletlenül volt neki 17... és attól nem lesz nagy arc
13/14 anonim válasza:
csak azért mondtam, h. 17, h. ne arra gondolj, h. pl 3-ból 1el bánt rendesen. mert úgy kicsit más lenne a helyzet. és jól mondod, nem véletlen volt neki ennyi. fanatikus motorrajongó, fiatalabb korában elég gyakran cserélte le újabbra, mert akkor még nem volt semmi félelemérzete sem.
14/14 anonim válasza:
ja. apu is betartja. 600as Yamahája van, és 7000 fölé még nem pörgette. csak a nagy helyzet az, hogy aki kíméli, az nem a 15 éves kamasz lesz. márpedig 50cc-s motort azok szoktak használni. és a 600ast könnyebb kímélni, mert az akkoris erős, ha nem nyírod, és a bejáratásnál 6osba ha 150nel fogsz menni, azzal sem nyírod, míg egy 50esnek már a 60 is sok. de ki állná meg, hogy ne menjen 45-nél többel? lehethogy valaki kibírja, de az 30 éven felüli (felnőtt gondolkodású), és az meg feltételezem, nem 50cc-s robogót fog venni. az aprilia lehethogy jobb, de a keeway se rossz!!! Minarelli motorokat használ, és van 7 lóerős is, amit az Aprilia irigyelhet. konkrétan a TX50,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!