Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Keeway...

Mi a véleményetek a Keeway 50ccm robogókról?

Figyelt kérdés

Egy Aprilia 500e ft egy Keeway 200e ft.

Ilyen nagy a különbség technikailag vagy csak a márkát kell megfizetni.

2010. jan. 9. 17:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%

Azér a technika is más ám.

Egy aprillia, az aprillia

egy keeway, az keeway

osztálytársam, vett egy keeway-t (vadi újan) elment vele fél év alatt olyan 1000 km-rt (ami k*rva kevés, nem is nagyon használta) és má szarakodott(!!!) eleinte 90 et ment neki végsebességre, mikor eladta már csak karcolta a 80 at...és úgy hogy alig használta.....

szerintem mindenképpen aprillia, gas, vagy esetleg yamaha, márkás cuccok, és használtan is kifoghatsz jó példányt, olcsópézé!

2010. jan. 9. 18:01
 2/14 anonim ***** válasza:

aprilia...keewayrol en valahogy nem hallottam-

az SR50emnek, mar 5 eve semmi baja, es lassan 20ezer kilometer befigyel benne(tul sokat en sem hasznalom). annyi hogy kb 1 honapja megallt, csak egy gyertya csere kellett es ujra virul.

2010. jan. 9. 18:33
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
Első! a haverod megérdemli, egy segg hülye... be kell járatni, kapott hozzá haszn utasítást, benne van h 1250km alatt nem lehet csak max 50-el menni...
2010. jan. 9. 18:45
 4/14 anonim ***** válasza:
jah a másik... egy robogóval 45-nél nem lehet gyorsabban menni, (sehol sem nem csak városban) és egy 50ccm-s motornál 90 az nagyon jó telj... egyébként a keeway matrix sport (aminek digitális km órája van) az jól néz ki...
2010. jan. 9. 18:49
 5/14 anonim ***** válasza:
35%

XD XD XD XD XD XD XD

első vok: és szerinted ki tartja be azt a bejáratási időt????

XD XD XD XD XD

Te megveszed az új mocidat, akkor egy kb. Kalocsa-Köln távolságot lemotorozol 50 nel...????????????

Na ne röhögtess...

2010. jan. 9. 19:20
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

jó nagy idióta vagy is...

Kalocsa Kölnre mákdarálóval?

2010. jan. 9. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
59%
ha nem tartod be, ne csodálkozz h tönkremegy hülyegyerek... gondolkozz már mielőtt idejössz szakértőzni... am meg kölnbe ki az a hülye aki nem pályán megy, ott meg robogóval nem lehet csak közúton, magyarul ott meg be kell tartanod a KRESZ-t... szopacs
2010. jan. 9. 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:
39%

MIt szóljátok le a "kölnös" srácot????

Csak jelképesen értette!!!!! Barmok!

És igaza van! MOngy egy embert, aki betartotta a kötelező bejáratási időt!XD

Ugyse tudsz...

2010. jan. 10. 11:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Dehogynem... Elég sokat ismerek... Egyébként a "mongy" helytelen. Helyesen: mondj
2010. jan. 10. 11:18
 10/14 anonim ***** válasza:

megéri rendesen bejáratni! tapasztalat!

amugy meg a Keeway hát nem a legjobb motor de ha már van 200 ezred akkor érdemes venni valami jobb motort nekem jelenleg gilera stalkerem van 120 ért vettem és 75 el megy szerintem ezis pont elég egy 50 ccm hez képest!

2010. jan. 10. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!