Mi a véleményetek a Keeway 50ccm robogókról?
Egy Aprilia 500e ft egy Keeway 200e ft.
Ilyen nagy a különbség technikailag vagy csak a márkát kell megfizetni.
Azér a technika is más ám.
Egy aprillia, az aprillia
egy keeway, az keeway
osztálytársam, vett egy keeway-t (vadi újan) elment vele fél év alatt olyan 1000 km-rt (ami k*rva kevés, nem is nagyon használta) és má szarakodott(!!!) eleinte 90 et ment neki végsebességre, mikor eladta már csak karcolta a 80 at...és úgy hogy alig használta.....
szerintem mindenképpen aprillia, gas, vagy esetleg yamaha, márkás cuccok, és használtan is kifoghatsz jó példányt, olcsópézé!
aprilia...keewayrol en valahogy nem hallottam-
az SR50emnek, mar 5 eve semmi baja, es lassan 20ezer kilometer befigyel benne(tul sokat en sem hasznalom). annyi hogy kb 1 honapja megallt, csak egy gyertya csere kellett es ujra virul.
XD XD XD XD XD XD XD
első vok: és szerinted ki tartja be azt a bejáratási időt????
XD XD XD XD XD
Te megveszed az új mocidat, akkor egy kb. Kalocsa-Köln távolságot lemotorozol 50 nel...????????????
Na ne röhögtess...
jó nagy idióta vagy is...
Kalocsa Kölnre mákdarálóval?
MIt szóljátok le a "kölnös" srácot????
Csak jelképesen értette!!!!! Barmok!
És igaza van! MOngy egy embert, aki betartotta a kötelező bejáratási időt!XD
Ugyse tudsz...
megéri rendesen bejáratni! tapasztalat!
amugy meg a Keeway hát nem a legjobb motor de ha már van 200 ezred akkor érdemes venni valami jobb motort nekem jelenleg gilera stalkerem van 120 ért vettem és 75 el megy szerintem ezis pont elég egy 50 ccm hez képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!