Milyen autót ajánlanátok, ha ezek a kritériumok?
Szóval kinéztem magamnak egy Audi a4-es 1.9 tdi 2003-2005 évjáratig.
kb ilyesmi kocsi érdekelne engem mint ez, de kíváncsi lennék, hogy ehhez hasonló autot tudnátok e mondani?
Vagy még ami szóba jöhet egy hyundai coupe és ahhoz hasonló autók.
a keret kb 1.5-2millió forint.
ehhez az A4-eshez legjobban a seat exeo hasonlít:) Mivel az tulajdonképpen ugyanez az autó, más orral és hátsó lámpával.
Hasonló még a passat és talán a skoda superb, igaz ezek gömbölyűbbek, de a technika hasonló. Ugyanebben a kategóriában van még egy rakat autó, ha ezeket nevezhetjük hasonlónak, bár formára egyik sem emlékeztet egy A4-esre. Mondeo, Vectra, Mazda 6, honda accord, toyota avensis, renault laguna, peugeot 407, citroen C5, alfa 156/159. Ezek mind közép-kategóriás autók. De ha választani kellene akkor vagy A4, passat, superb, vagy accord mazda 6 és avensis. A franciák nyomottabb áron vannak, 10 éves kor és a felett kétséges a megbízhatóságuk. Hyundai coupe-hoz, ami hasonló, az a mitsubitshi eclipse leginkább, esetleg toyota celica ha a régebbieket nézzük.
Igen először audi aztan hyundai:) bár sokkalta jobban húz a szívem egy audihoz de viszont a sportos hyundai is tetszik.
a társait nem szeretném pl ha csak a bmw nézem jó autó meg minden de valahogy nem hozzám való, vagy a mercedes valahogy az nem lenne nekem az igazi.
Egyébként köszönöm a válaszokat.
Igaz az exeo az tényleg nagyon hasonlít. viszont az már kilép a keretből. Bár a felsoroltakat át kell még néznem, hogy mit találok.
Még ami biztos, hogy az autót németből fogom hazahozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!