Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek menyit ér egy...

Tomboy454454 kérdése:

Szerintetek menyit ér egy 1994 es Honda Civic 1.6 vtec?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem meg mert ahol néztem (hasznaltauto) ott nem találta pont ilyen tipusut csak gyengébb motoral ja és még aztis figyelembe lehetne venni hogy ujj kuplung,hűtő,hengerfejtömités,klima,felni!? (Nem segitő válaszokat nem kérek )

2014. júl. 21. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem a szabályokra gondoltam, hanem a kocsikra. :) A mechanikájuk nincs erre tervezve igazán.
2014. júl. 24. 21:21
 12/13 A kérdező kommentje:
de ez nem egy nagymamás kocsi amit csak bevásárlásra lehet használni :D
2014. júl. 25. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, ez való igaz, de még nem is az a kategória amit alapesetben hajthat az ember anélkül akár tiltásig, hogy minden darabja bírni is fogja, 130-140 még mehet nekik nyugodtan de fölötte már nem kínoznám egyiket se. Persze ha normálisan, gondosan át van építve megfelelő minőségű alkatrészekkel akkor lehet menni velük, de gyárilag a két említett típus ( jó igaz Civic-ről beszélünk konkrétan csak 1.6-ról ) azért még messze van attól amit az ember következmények nélkül kínozhat. :) 23 éve vagyok a szakmában, láttam már ezt azt. :)
2014. júl. 26. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!