Tomboy454454 kérdése:
Szerintetek menyit ér egy 1994 es Honda Civic 1.6 vtec?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem meg mert ahol néztem (hasznaltauto) ott nem találta pont ilyen tipusut csak gyengébb motoral ja és még aztis figyelembe lehetne venni hogy ujj kuplung,hűtő,hengerfejtömités,klima,felni!? (Nem segitő válaszokat nem kérek )2014. júl. 21. 13:10
1/13 anonim válasza:
Nézd meg az árakat a mobile.de-n, számold rá a regisztrációs adót az ad valami támpontot. Egy picivel a kapott érték alá belövöd az árát, akkor az reális lehet matematikailag, de minden csak annyit ér, amennyiért el tudják adni.
2/13 A kérdező kommentje:
szerinted megérné még beleölni pénzt? akkor érne többet ha későb megunom? :O
2014. júl. 21. 13:31
3/13 anonim válasza:
az 5 gen 1.6 vtec , az lehet 1.6 esi , meg 1.6 Vti is , melyikre gondolsz?
4/13 A kérdező kommentje:
Esi
2014. júl. 21. 18:08
5/13 anonim válasza:
4db Esi-t is láttam használtautón , most konkréten nem értem a kérdésed , azok az új dolgok , legyenek benne, vagy azzal az új alkatrészekkel mennyit érhet egy normális állapotban lévő Esi? , ám ha elfogadható állapotba van stb mondjuk hogy rendben van ,akkor én kb 400-ra mondom ami téll kulturált autó , én 370-ért vettem pár rozsdafolttal
6/13 A kérdező kommentje:
Na de mondom motorikusan tokeletes kuplung lett cserelve,huto,hengerfejtomitesstb( az egesz hutesrendszer) felnivel es egy minimalis rozsda sincs rajta ami volt kilett lakatolva es ez amit felsoroltam kb 100 ezerbe volt azt eladaskor viszakapom!?
2014. júl. 22. 13:21
7/13 anonim válasza:
ja , hogy neked van ez az autó és elakarod adni, eladáskor azt nem kapod vissza az biztos, ám mi történt vele, hogy hengerfejtömítés csere hűtés csere , túlhajtottad vagy mi? mert gondolom szépen elszállt valami , ám én a helyedbe feltenném kb 420-ért aztán alakulna , de ha annyit kapsz érte az már elég jó szerintem
8/13 A kérdező kommentje:
Nem nem lett tulhajtva anyi gond volt ha autopajan meleg nyari napokon huzamosabb ideig nyomatuk 160 vagy a felett akkor a homerseklet mutato felkuszot (nem a poros zonaba de egy kicsit igen) es mivel hosszutavra terveztuk meg akkor az autot meg ugye ki is hasznaltuk masra nem fajt a fejunk elkesztunk mindent kicserelni ,elsonek termosztatort 4200ft ujj huto 16 ezer ft hengerfejtomites20ezer( szerelesel) ilyenkor be is lettek olajozva dolgok halaistenek jo lett mar nem ment a mutato es meg most se megy nemtudom hogy eladom e mert most 50 ezret koltotem a kuplungra hezitalok hogy vegyek e egy 4 es golfot :-\ megfontolando :-)
2014. júl. 22. 22:28
9/13 anonim válasza:
Nem sértésből, de a fiatalabb korosztályba tartozol, ha a Civic után 4-est akarsz venni és azt is hasonlóan hajtani mint ezt akkor ne csodálkozz ha megadja magát, nem vagyok egyik fan se, simán csak szerelő és eddigi tapasztalatok alapján a Civic sokkal jobban bírja a gyűrődést, persze egy bizonyos szint fölött az is megadja magát, tartós 160 fölé egyik sem való igazán normál esetben.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem sértődök meg. de nem magyarországon huzatom ki hanem amikor németbe útbaesik az autópálya ;)
2014. júl. 24. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!