Milyen autót vegyünk a fiúknak 17 évesen?
Én úgy hallottam, hogy Olaszországban van egy olyan törvény, hogy kezdővezető nem vezethet 1.4-esnél nagyobb motorral szerelt kocsit. Ez nem hülyeség. Én a helyedben ehhez tartanám magam, és ha lenne gyerekem és ez a kérdés merülne fel, nagy valószínűséggel egy VW Golf IV [1997-től 2003-ig gyártották] 1.4-est választanék, klímásat, szép állapotút, nem széthajtottat és nem agyontuningolt példányt. Egy ilyen Golfot nagyon jó vezetni, a váltója könnyű, pontosan kapcsolható.
Első autónak ez tökéletes!
Nyomsz egy hasznost?
8-as 10-es szerintetek csak abból szűrtem le,hogy a 850 biztonságos,hogy egy ismerősöm borult vele 150-nel???
Hát rohadtul nem!!!
Van nem egy karosszériás barátom láttam már jó néhány összetört kocsit+mindig megkérdezem,hogy mi lett az ürgével szóval jól tudom,hogy melyik milyen biztonságos.
Az igaz,hogy a TDI megy 210-et,de annyival borulni Volvoval ezerszer jobb mint Astra F-el 160-nal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!