Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyünk a fiúknak...

Milyen autót vegyünk a fiúknak 17 évesen?

Figyelt kérdés
A múlt hónapban tette le a vizsgát, meg akarjuk lepni névnapjára. Milyen típusú lenne jó? Sportos vagy magasabb? Mi a menő a mai fiatalság körében? Milyen színű legyen? Segítsetek!

2014. júl. 20. 21:25
1 2
 11/14 Csizmadia superligt válasza:
Szerintem olyat ami elég gyenge 80 paci elég még neki úgy is néha megkínozná azt is.Jobb félni mint .....
2014. júl. 21. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Én úgy hallottam, hogy Olaszországban van egy olyan törvény, hogy kezdővezető nem vezethet 1.4-esnél nagyobb motorral szerelt kocsit. Ez nem hülyeség. Én a helyedben ehhez tartanám magam, és ha lenne gyerekem és ez a kérdés merülne fel, nagy valószínűséggel egy VW Golf IV [1997-től 2003-ig gyártották] 1.4-est választanék, klímásat, szép állapotút, nem széthajtottat és nem agyontuningolt példányt. Egy ilyen Golfot nagyon jó vezetni, a váltója könnyű, pontosan kapcsolható.

Első autónak ez tökéletes!

Nyomsz egy hasznost?

2014. júl. 21. 23:50
 13/14 anonim válasza:

8-as 10-es szerintetek csak abból szűrtem le,hogy a 850 biztonságos,hogy egy ismerősöm borult vele 150-nel???

Hát rohadtul nem!!!

Van nem egy karosszériás barátom láttam már jó néhány összetört kocsit+mindig megkérdezem,hogy mi lett az ürgével szóval jól tudom,hogy melyik milyen biztonságos.

Az igaz,hogy a TDI megy 210-et,de annyival borulni Volvoval ezerszer jobb mint Astra F-el 160-nal.

2014. júl. 31. 01:15
 14/14 anonim ***** válasza:
erre azért ne vegyél mérget, és senki se mondta hogy amilyen autót veszel, neked annak a végsebességgel kell boruljál, egyébként jóeséllyel baszhatod astrában 160-al ugyanúgy mint volvoban 210-el, pláne 250-el. Egyértelmű, hogy biztonságos a volvo, de nemértem, 17 éves gyereknek okvetlen közel 5 méteres kocsival kell járnia, mikor kisautókkal is közlekedik rengeteg 4 fős család?
2014. júl. 31. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!