Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » PIAGGIO NRG MC3 DT AC Sport...

PIAGGIO NRG MC3 DT AC Sport Series miért max 50KM/H?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hete vettem ezt a motort frankó meg minden.de 50nél nem megy gyorsabban GPSes telefonnal bemérve(órája csal 70et mutat).Gyári Weber Vergaser karbi van rajta.

Folytást nem találtam benne,(neten megnéztem gyárilag hol van)variátor,hátsó ékszíjtárcsában gyűrű-karburátorban lyukacsos réz lemez-kipufogón vak csődarab.

nos ezek el vannak már távolítva ugyanis nemlátom ezeket benne.

azért baj ez a lomha lassúság mert ehhez képest zabálja a benzint.apriliám 1500ftből kijött egy héten ez meg már 3000ft megevett.

Lehet a kipufin belül is lenne valami folytás ami nemengedi?

Amugy érezhető is hogy erőlködik.

Ugyan ez a blokk van a Gilera Runnerben is, ami meg egy vadállat ,tuning nélkül is megy folytás nélkül 80at.

Köszi a segítséget!

2014. júl. 18. 16:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A levegőszűrőházban találtam egy 15cm hosszú 15mm átmérőjü gumi csöcset,ezen keresztül próbált szerencsétlen lélegezni.

Eltávolítva már 60kmh a végsebesség.

2014. aug. 8. 06:43
 12/12 A kérdező kommentje:

problem megoldva,a régi szétégett kipufogó miatt nem ment.

Le cserélve Bullet Sport kipufogóra +varitor görgő is cserélve 5grammosra .

Így már vadállat , 2-300 méteren 60kmh és még van erő,csak az út fogyott el.:)

2014. aug. 29. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!