Melyik a legjobb terepjáró a Mátrába?
A mátra lábánál lakom és ha meglesz a jogsim első autónak olyan terepjárón gondolkozom amit azért lehet városban is használni.
Az UAZ,Niva és Defender már bizonyítottak itt a környéken a vadászokkal a volán mögött, de ezek elég masszív komfort mentes autók.
A Land Roverből a Freelandert nézegettem hogy terepen milyen lehet, mert egész jó áron van használtan.
Nem off road masina kell csak fel tudjon menni a hegyi földutakon egy All terrarian vagy mud-terrarian gumival
Várom a véleményeket :)
Nekem kollégám erdész pont a Mátrában és egy Nivával jár.
Nekem is munkámból kifolyólag havonta egyszer fel kell mennem erdészeti utakon a Névtelen bérchez. Ha nincs tengelyig érő sár, vagy nagy jó, egy sima Ford Connacttel is felmegyek, más esetben ez erdész kolléga visz fel a Nivájával.
Ha komfortosabbat szeretnél, szerintem bármely más terepjáró megfelel a célra, ami tényleg az és nem telek-járó. Bár nem tudom milyen terepen akarsz járni, amin mi járunk, erdei földutakon, az azért nem olyan durva nehéz-terep.
Itt nem a sár a legfőbb gond hanem a magas emelkedők amiken már traktor is borult fel
Motorral be tudok járni mindent csak ugye annak nincs raktere a szerszámoknak és hasonlók mikor vinni kell a cuccot a traktor után
Fura lennék motoron 2 ládával 1 kardánnal meg deszkákkal
De ez csak 1 példa a sok közül
Akkor keresek majd egy jó kis vitarát
A vadásztársaságnak volt pénze defenderre de nekem drága
A grand vitaráról csak rosszat hallottam
Tényleg rosszabb mint a régi vitara?
A helyi vadőr nagyon dicsérte a 2000 előtti pajero-kat
Arról valami vélemény valakinek?
A dízel fogyasztása (2.5) nem tűnik rossznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!