Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb terepjáró a...

Kisvuk29 kérdése:

Melyik a legjobb terepjáró a Mátrába?

Figyelt kérdés

A mátra lábánál lakom és ha meglesz a jogsim első autónak olyan terepjárón gondolkozom amit azért lehet városban is használni.

Az UAZ,Niva és Defender már bizonyítottak itt a környéken a vadászokkal a volán mögött, de ezek elég masszív komfort mentes autók.

A Land Roverből a Freelandert nézegettem hogy terepen milyen lehet, mert egész jó áron van használtan.

Nem off road masina kell csak fel tudjon menni a hegyi földutakon egy All terrarian vagy mud-terrarian gumival

Várom a véleményeket :)

2014. júl. 18. 08:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem kollégám erdész pont a Mátrában és egy Nivával jár.

Nekem is munkámból kifolyólag havonta egyszer fel kell mennem erdészeti utakon a Névtelen bérchez. Ha nincs tengelyig érő sár, vagy nagy jó, egy sima Ford Connacttel is felmegyek, más esetben ez erdész kolléga visz fel a Nivájával.

Ha komfortosabbat szeretnél, szerintem bármely más terepjáró megfelel a célra, ami tényleg az és nem telek-járó. Bár nem tudom milyen terepen akarsz járni, amin mi járunk, erdei földutakon, az azért nem olyan durva nehéz-terep.

2014. júl. 18. 12:05
 12/18 A kérdező kommentje:

Itt nem a sár a legfőbb gond hanem a magas emelkedők amiken már traktor is borult fel

Motorral be tudok járni mindent csak ugye annak nincs raktere a szerszámoknak és hasonlók mikor vinni kell a cuccot a traktor után

Fura lennék motoron 2 ládával 1 kardánnal meg deszkákkal

De ez csak 1 példa a sok közül

2014. júl. 18. 13:32
 13/18 anonim ***** válasza:
A Defender az egyik legjobb terepjáró és hiába fapados, az ára a G-Merci kategória körül mozog. Jó lesz az a Vitara! A PP felszereltségűek meg kifejezetten kellemesek. Klíma, elektromos ablak/tükör, stb... Terepen, jó gumikkal felezővel kifejezetten jól viselkedik, de azért aszfalton is lehet haladni vele szépen. A kapcsolható 4x4 hajtás sem rossz dolog, ha a fogyasztást és a felesleges kopást nézzük.
2014. júl. 18. 14:38
 14/18 A kérdező kommentje:

Akkor keresek majd egy jó kis vitarát

A vadásztársaságnak volt pénze defenderre de nekem drága

A grand vitaráról csak rosszat hallottam

Tényleg rosszabb mint a régi vitara?

2014. júl. 18. 16:31
 15/18 anonim ***** válasza:
A Grand Vitarával nincs tapasztalatom, de a fórumozók szerint nem rossz gépek. Talán a 2.0/16V és a V6 benzinmotorokkal több a probléma, de a 2.0Tdi Peugeot motorok már jók. Sokan az állandó 4x4 hajtás miatt nem kedvelik.
2014. júl. 18. 17:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Én kapcsolhatót akarok tehát marad a sima vitara Ha szárazon egy ETZ és 1.0 Swift kimegy a legtöbbet használt emelkedőn akkor azzal se lesz gond :D
2014. júl. 18. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:
A vásárlásnál, a kasznira kell különösen odafigyelni, mert hajlamosak gyalázatosan elrohadni. A hátsó sárvédőívek, első-hátsó doblemezek, a csomagtér alja, a küszöb és a kasznit tartó bakok környéke a kritikus pont.
2014. júl. 19. 08:38
 18/18 A kérdező kommentje:

A helyi vadőr nagyon dicsérte a 2000 előtti pajero-kat

Arról valami vélemény valakinek?

A dízel fogyasztása (2.5) nem tűnik rossznak

2014. júl. 26. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!