Szerintetek melyik a legjobb terepjáró 4x4-es a világon?
Nekem bejönnek az oroszok:Uaz,Zil,Gaz,Lada Niva..
Legjobb terepjáró szerintem az egész világon a LAND ROVER
Ezt használják a kulönleges elit alakulat tagjai az S.A.S,és a Navy Seals is használt irakban L.R DEFENDERT.
Szerintettek melyik az egész világ legjobb 4x4-ese?
ahogy mondod. az igazi terepjáró az a Defender, és a G osztály Merci. ezeket még tényleg terepre készítették, nem ugy mint manapság ezek az álterepjárók (SUV-ok)
ráadásul a Defenderből és a G ből rengeteg speciális kialakítású jármű is van még extrémebb körülményekre, pl 6 kerekű stb...
A Hummer az egy katonai feladatokra tervezett jármű.
Terepjáró: Land Rover Defender, Merci G, Toyota Land Cruiser, UAZ, stb.
"A Hummer az egy katonai feladatokra tervezett jármű."
Mert az UAZ nem az? :)
Amúgy meg a régi Land Rover. Vagy a speciálisan átalakított Toyoták, pl ami volt a Top Gear-ben is mikor a sarkvidéken voltak.
Ez jobb videó róla::
-Land rover
-Gaz 69
-Uaz
-Mercedes unimog
a hummer nem katonai célokra fejlesztett jármű.
a HMMWV, az katonai célokra fejlesztett jármű, az jó is terepen. már a H1-es hummer is egy lebutított szar, a H2, H3 meg említésre sem méltó vicc.
a HMMWV jó terepjáró, de nagy a tengelytávja
az UAZ is jó terepjáró, rövid a tengelytávja, de amennyire jól tudom, csak felező van benne, zárható diffi nincs.
a Defender is jó terepjáró, rövid tengelytáv, felező, difizár középen, az, hogy tengelyenként van-e benne, azt nem tudom.
a G is jó terepjáró, rövid tengelytáv, felező, három zárható differenciálmű.
papíron a G a legjobb, de nekem a Defender kéne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!