Szerintetek melyik a legjobb terepjáró 4x4-es a világon?
Figyelt kérdés
Nekem bejönnek az oroszok:Uaz,Zil,Gaz,Lada Niva..
Legjobb terepjáró szerintem az egész világon a LAND ROVER
Ezt használják a kulönleges elit alakulat tagjai az S.A.S,és a Navy Seals is használt irakban L.R DEFENDERT.
Szerintettek melyik az egész világ legjobb 4x4-ese?
2010. júl. 6. 16:30
11/25 anonim válasza:
igen, a Hummeren én is a katonait értettem
12/25 anonim válasza:
De de.Ird csak be a google keresőbe,hogy unimog kép
13/25 anonim válasza:
az unimog eredetileg teherautónak készült, terepen is alkalmas szerkezettel. az csak mellékes, hogy valóban jó terepjáró.
15/25 A kérdező kommentje:
Aró lenne a legjobb 4x4-es a világon azért ezt nem mondanám. De mindenkinek más véleménye van,ezért utána járok az Aro-k nak mert nem nagyon ismerem ezt a tipust
2010. júl. 7. 16:24
16/25 anonim válasza:
Na utánna jártál,hogy tetszik? :)
Nem mondom,hog a világ legjobb terepjárója,de olcsón meglehet venni és nem kislányoknak való luxus terepjáró.
17/25 A kérdező kommentje:
Hát nem egy UAZ vagy DEFENDER de azé jó lehet nemtom
2010. júl. 15. 21:11
19/25 anonim válasza:
ez után a videó után http://www.youtube.com/watch?v=CpxxMfpVFpM
Nekem is G merci kell:)
Amúgy a lada niva sem annyira rossz:P 500,000ért jobbat nem kapsz az életben.
20/25 anonim válasza:
Rav4 vagy landcruser.Afrikában szinte csak ilyet használnak a sivatagban.Mindent kibír csak olaj+üzemanyag kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!