Melyik a legjobb terepjáró a Mátrába?
A mátra lábánál lakom és ha meglesz a jogsim első autónak olyan terepjárón gondolkozom amit azért lehet városban is használni.
Az UAZ,Niva és Defender már bizonyítottak itt a környéken a vadászokkal a volán mögött, de ezek elég masszív komfort mentes autók.
A Land Roverből a Freelandert nézegettem hogy terepen milyen lehet, mert egész jó áron van használtan.
Nem off road masina kell csak fel tudjon menni a hegyi földutakon egy All terrarian vagy mud-terrarian gumival
Várom a véleményeket :)
Nem erdész csak tanyán lakunk és van bőven bejárható terület
Nem vészesen durva
A vadászok defenderrel járnak, de egy új hiluxot is bevetnek ha kell
Csak rájöttem hogy néha fontosabb a teherbírás és terepképesség mint a sebesség
Az egyik legdurvább terep szakaszon traktor is borult már fel, de szárazon a suzuki swift is kimegy :D
"Melyik a legjobb" annyira tág fogalom, hogy már értelme sincs.
- Vagy megelégszel azzal, amit ki tudsz fizetni és fenntartását biztosítani tudod,
- vagy pedig pár milláért (Dollár vagy Euro) olyat csináltatsz magadnak, milyet csak el tudsz képzelni.
Igazából a kérdés két oldalú :D
Egyrészről hogy a freelander földúton is megél-e ha kap jó gumit másrészről érdekel a véleményetek másról
A pajerot ismerem úgy ahogy csak több változata is van ha jól emlékszem
A suzuki vitarán is gondolkoztam még, de azzal az a baj hogy mivel benzines többet eszik tudtommal
Pedig max 2 emberre és esetleg szerszámokra kéne tehát se nagy raktér se nagy utastér nem szükséges
Mennyi pénzed van rá?
A legolcsóbb a Suzuki Samurai.
A legkomfortosabb a Pajero és a Land Cruiser.
Szerintem neked elég egy KIA Sorento, Honda CRV vagy egy Rav4.
Az a baj hogy sorra benzineseket találok
Állítólag napi használatban sokat fogyasztanak
Pedig egy 3 ajtós vitara is bőven elég lenne csak az 1.6os benzines terhelés alatt elég szomjas lehet
csak egy pár százezer mivel a jobb vitara-k is 400-500 körül vannak
de ha azt mondod nem vészes hajtva sem a fogyasztása lehet az lesz
munkagép kell ami nem rázza le a belső szerveket
a defenderben is csak ez a rossz hogy nem komfortos és közúton nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!