17 órányi vezetésre milyen autót érdemes venni?
Rákerestem, itt olvasható, tehát évente max 6 hónap, de ki van ám egészítve: [link]
Az, hogy mit veszel, teljesen tőled függ, a véleményemet leírom, de tedd azt amit jónak látsz/boldoggá tesz!
Én néhány éves jogsival nem vennék drága autót, több okból is. Nem volt sajátod, egy olcsóbb kategória javíttatása után vennék drágábbat, tudd hogy mik az árak;)
Még elég friss a jogsid, az ember hibázhat, inkább zúzz le egy 500e-s kocsit ha úgy alakulna (de ne alakuljon).
Hitelre elvből nem vásárolok.
Szerintem ne kérj rá angol rendszámot.
Hitelre megveszed az autót otthon, pedig ott drágábbak. Kérsz rá rendszámot, fizeted a horribilis brit biztosítást, ami még magasabb is mert balkormányosod van. Ennél rosszabbat nem csinálhatnál.
Buszozz ki, vegyél 500 font alatt egy Volvo S40-est és meg van oldva a probléma:)
Érdeklődtem az itteniektől, mert van aki az ír kocsijával van kint évek óta, kb ennyiben maradtunk:
a hajónál kapott tükörreakasztós izét megtartot, ismerősöktől szerzel néha újat, hogy ne legyen annyira régi dátum rajta.
a lakcímkártyádat megtartod, a rendőrnek a magyart mutatod. Amíg nem cseréled le az okmányaid angolra, nincs gond.
a hiteles autót ezután sem ajánlom, de szíved joga. Én nem vágnék bele, míg nem tudom biztosra hogy hogy állok hónap végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!