17 órányi vezetésre milyen autót érdemes venni?
Ugyan már, régen sokkal sz@rabb autókkal elmentünk nyaralni Bulgáriába, vagy Görögországba. Hazajöttem Skóciából télen egy ezer éves Opel Corsáal úgy, hogy nem volt benne fűtés. Akkor nehogy már a felsorolt 3 autó közül bármelyik ne lenne elég kényelmes...
Bármelyik jó, próbáld ki, és dönts te magad! Most hiába kamuzza be Neked valaki, hogy ült mind a 3-ban és a BMW a legjobb... Meg Te tudod mik az igényeid.
Mindhárom autó jó, bár nem hiszem hogy hitelre vennék autót ahhoz, hogy külföldre menjek szerencsétpróbálni.
Egyébként sokkal olcsóbbak az autók Angliában, ha itt akarsz lakni, akkor inkább itt vennék egyet. Sajnos a biztosítás drága, de az autó megvásárlása viszont sokkal olcsóbb.
A saját autó problémája: 6 hónapot maradhatsz itt, majd utána 6 hónapig otthon kell legyen a kocsid! Hogy mennyit kell otthon legyél ha 2 hónap után hazamész, az passz. Mindenesetre a hajójegyet ne dobd ki (mint én tettem...).
Az, hogy balesetveszélyes, nehéz vezetni, stb, stb, ez nem igaz. Ugyan olyan jól lehet használni, aki tud vezetni az a parkolóban is be tudja dugni túloldalról a jegyet a gépbe és nyílik a sorompó.
Egyébként a jobbkormányost is hamar megszokod, nem mérvadó hogy milyen autóval rohangálsz.
A kompra jegyet előre foglalj, helyben drágább!
Én az 1997-es kis sz rommal jöttem ki, nagyon jól bírta az utat, 293e bevallott km van benne, nem kell milliós autó az útra.
Sok sikert, itt találkozunk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!