Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2005 Opel Astra H 1.7 CDTI...

2005 Opel Astra H 1.7 CDTI kijelzője azt írja, ha megnyomom a BC gombot, hogy 'No function'. Ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy nincs felprogramozva a BC, vagyis a fedélzeti computer. Nem minden Astrában van ez benne alapból. Annak idején úgy tűnik nem akartak érte felárat fizetni, mert nem tartották annyira fontosnak.

De ha bemész egy Opel szervizbe utólagosan is felprogramozzák nagyságrendileg 10.000-20.000Ft körüli áron.

Ekkor lesz egy, pontosabban két fogyasztásmérő számlálód, egy pillanatnyi fogyasztásmérőd, meg egy stopperórád. (Az enyém továbbá a keréknyomásokat is kiírja, de ha BC sem volt benne, ezért sem fizettek hat számjegyű felárat.)

2014. júl. 17. 15:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, setleg az dátum és idő beállításában tudnál segíteni, mert az sem megy.
2014. júl. 17. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Persze.

Innen le tudod tölteni a felhasználói kézikönyvét a kocsinak: [link]

Szerintem megtalálod benne, de ha nem megy, szólj és megoldjuk!

Ezen kívül ajánlom még figyelmedbe ezt a fórumot: [link]

Én is fönt vagyok és a fórumtársak is elég segítőkészek.

2014. júl. 18. 11:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Az amúgy normális, hogy egy teljes napja se a dátum se az idő nem változott? Konkrétan 00:00 -n áll.
2014. júl. 18. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom. Hogy ha nem állítod be, elképzelhető, hogy nem indul el 0-ról...
2014. júl. 18. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ennél az autónál 5.000 forintért programozták fel a BC-t.
2014. aug. 4. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó, oké. Nekem meg gyárilag benne volt. Ezért csak hallomásból tudom, hogy kb mennyi az árfolyama.

Van ahol egy hibakód kiolvasásért is elkérnek 5000-et, sőt többet is, máshol meg ingyenes. Pedig Opel márkaszerviz ez is, az is.

2014. aug. 5. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a probléma még, hogy ott vettem az autót 1,5m forintért és ennyi nem volt bennük, hogy ingyen felprogramozzák!!
2014. aug. 6. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!