Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol kell kérni csekket az...

Hol kell kérni csekket az Astra biztosítónál?

Figyelt kérdés
Hova kell,és mit kell az email-be írni,mert elveszett a csekk amit küldtek,és újat szeretnék kérni..
2014. júl. 16. 16:17
 1/1 Isshak Judit válasza:

Kár ezen görcsölni, mert hetek-hónapok eltelnek,mire egyáltalán elolvassák, nemhogy válaszoljanak rá. Ha telefonon keresed őket, akkor meg még egy csekk árát ki fogod fizetni, mire kérni tudsz tőlük, és akkor sem biztos, hogy elsőre sikerül (én 3x hívtam fel egy-egy ügyintézés alkalmával őket, mire sikerült elintéznem valamit).

De ha simán hagyod, akkor a következő hónapban úgyis kiküldik a figyelmeztető levelet az adatokkal/csekkel, hogy elfelejtetted befizetni kérik, hogy tedd meg. Ez a legolcsóbb megoldásuk :) Minden esetre én biztosítót váltottam, na, de tőlük az sem volt egyszerű...:)

2014. júl. 16. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!