Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A fiatalok körében miért lett...

A fiatalok körében miért lett ekkora divat újabban a VW/Audi?

Figyelt kérdés
A kilencvenes évek bődületes VW buzériája után az átlag user átszokott a különféle Opelek, Suzukik, Skodák, stb vásárlására, viszont a fiatalok körében egyre inkább népszerűbb a VW. Vajon miért? Én faluban lakom, itt szinte lenézett, aki mást merészel vásárolni.
2014. júl. 16. 20:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Hogy sokat kell költeni minden öreg autóra az így igaz. Viszont egy más típusból sokkal fiatalabbat kapsz azonos pénzért, így rögtön nem kell rá annyit költeni."

ez nem feltétlenül igaz, mondj konkrét példát!

2014. júl. 18. 14:04
 12/24 anonim ***** válasza:
Azonos méret/felszereltség/teljesítmény kategóriában nem fog tudni mondani.
2014. júl. 18. 18:23
 13/24 A kérdező kommentje:
Már hogy ne tudnék? Nem fogok neked hirdetéseket keresgélni, de alap dolog, hogy egy 20 éves VW áráért minimum 5 évvel fiatalabb Citroent, Opelt, bármit kapsz.
2014. júl. 18. 19:49
 14/24 anonim ***** válasza:
Oké, alá is támasztod valamivel ( pl link) vagy elhiggyük bemondásra? :D
2014. júl. 18. 19:53
 15/24 anonim ***** válasza:
benzines f astrák, és benzines 3-as golfok kb. egy árban vannak. Egy 1.9 TDI 3-as golf jó hogy drágább, mertt az opelba nem szereltek olyan jó dízelmotort. más kategóriájú kocsikat meg ne vegyük ide, van árában fiatalabb corsa, vagy 2-es punto, de azok kisebbek... a franciák nem voltak olyan minőségben, lehet 5 évvel fiatalabb egy francia, ha egy 3-as golf strabaíró, jó összeszerelési minőségű beltere újjabnak hat a plusz 5 év dacára... A piac beárazza az autókat, amelyik kelendőbb és drágább, az nem véletlenül az. És a piacot nem néhány tizen, huszonéves boyracer határozza meg szerintem.
2014. júl. 18. 21:39
 16/24 A kérdező kommentje:
A piacot nagy mértékben befolyásolják a sokszor hamis előítéletek. Tapasztalatból tudom: most épp árulok 2 "egyforma" Skoda Fabiát, meg egy Renault Cliot. 2008-as évjárat, színben, km-ben állapotban, felszereltségben, mindenben passzolnak. A Renault minden tekintetben kényelmesebb, kellemsebb, szebb, igényesebb autó, a Skodát viszont könnyűszerrel eladtam 300-al többért...
2014. júl. 18. 21:44
 17/24 A kérdező kommentje:
14 év körüli HDI Citroen Xsarák vannak a 20 év körüli Golf III tdi-k árán. Nehogymár linkeket kelljen mutogatnom. Aztán ha kipróbálod egyiket meg a másikat...kíváncsi lennék, ki merné azt mondani, hogy a Golf szebb, igényesebb, vagy valami.
2014. júl. 18. 21:50
 18/24 A kérdező kommentje:

" ha egy 3-as golf strabaíró, jó összeszerelési minőségű beltere újjabnak hat a plusz 5 év dacára..."

Haha, ez az az autó, amit ha beindítasz olyan érzést kelt, mintha rád akarna szakadni az egész :)

2014. júl. 18. 21:52
 19/24 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél swiftet vagy citroent.

Ha ennyire nemlehet meggyőzni.. akkor szaladj bele egy szarba. hajrá.

2014. júl. 18. 22:31
 20/24 A kérdező kommentje:

Szerintem nem próbáltál meggyőzni semmivel, nem is az volt a kérdés célja, hogy bárki bármivel meggyőzzön bárkit.

Ti itt váltig állítottátok, hogy egy VW olcsó, mire mondtam egy konkrétumot, hogy márpedig nem az, akkor már csak a szitkozódás jött...

2014. júl. 18. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!