Melyik autót érdemes megvenni? (lent több infó)
Idén tervezek autót venni de egyszerűen nem tudok e kettő közül választani mind a kettő nagyon tetszik de mindkettőre nincs pénzem és mielőtt valaki negatív véleményt ír hogy úgy sincs pénzed rá vagy hogy kamu kérdés annak mondanám hogy Németországban élek és összespóroltam.
Mind a kettő 2013-as évjáratú.
Az egyik egy bmw 520d
A másik egy Audi a6 lenne.
Nem konkrétt ezeket az autókat akarom megvenni csak képként kinkeltem hogy ilyenek. Ja és nem autómata váltós lesz hanem kézi és dízeles lenne.
Előre is köszi a válaszokat. Meg ha lehetne konkrét válaszokat kérnék hogy miért az lenne a jobb választás stb.
miert 520d-t hasonlitasz egy 3.0TDI Audihoz.
Van 530d is, azzal egy kategoria az Audi. en a BMWt vennem.
5ös bmw véleményem szerint, hh kézi és nem autómata?
Amúgy meg, ha spórolva tudtál összeszedni ennyi pénzt, akkor neked nem az ilyen kategóriájú autó való.
Tekintve, hogy németországba élsz, és ezért gondolom ott is fogsz autót venni (mértnem mobile.de-s hirdetést linkeltél?)
én a helyedbe vennék egy max 3 éves max 100E km-s példányt, az általad nézett összeg 60%-ából, elvégre nem mindegy, hogy 13M vagy 7M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!