Szétégettem a fékpofákat, szerintetek nagyon haragszik rám az oktató?
"akkor képes lesz direkt megbuktatni, mert erre már tett célzást..."
Ezért kell sürgősen váltani. Az ilyen mocskos aljadék még képes is rá, hogy azért a pár ezer forint bevételért, amit neki jelent pár plusz óra képes több tízezer forint költségbe verni TÉGED!
Új autótól nem kell félni, pont úgy működik, mint amin tanultál...
Az autós oktatók közel olyan r0hadékok, mint a taxisok. Azt sem szabad nekik elhinni, amit kérdeznek.
Pláne azért, mert mind úgy csinál, mintha rohadt nagy szívességet tenne neked azzal, hogy oktat. Meg egy nagy lódorongot! Nagyon sokat fizetsz azért, hogy ő oktasson, ez kutya kötelessége a pénzedért, nem szívességet tesz! A boltban az eladó sem szívességből szolgál ki, akkor az autós oktatóról sem kell ugyan ezt hinni.
Ilyenek ezek. A legelején és is hű de jó voltam, a harmincadik órához közeledve meg rosszabb lettem mint a sok éves átlag.
Egyik ismerősömnek15 éve van jogosítványa, több éve külföldre jár dolgozni, mégis néhány hónapja megrakott Opel Vivaroval ment vagy 40 km-t behúzott kézifékkel, de ott is csak kézifékkötelet kellett cserélni, mert megnyúlt.
"Állítólag miattam már sebességvaltot is kell cserélni,"
Ismét kérdezem:
Ki az oktató? Ki tanította hogyan is kéne kezelni a sebváltót? Kinek kéne FELÜGYELNIE és JAVÍTANIA ha rosszul csinálod?
Azt hiszem ezzel meg is válaszoltam a kérdésed :)
Komolyan mondom menj át másik oktatóhoz vizsgázni, mert ez olyan r0hadéknak tűnik, hogy még direkt belefékez a vizsgádon veszélyhelyzetre hivatkozva és akkor instant bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!