Szétégettem a fékpofákat, szerintetek nagyon haragszik rám az oktató?
Nem egyedül a tanuló hibája?
Nem, ez egyedül a felelőtlen oktató hibája! Neki az a dolga, hogy a kocsiban üljön, nem az, hogy kiszálljon beszélgetni. És még neki áll feljebb?
Vicc ami ebben az országban megy...
Az oktatód csak ne boruljon ki hanem tartsa a pályán a szemét, azért kapja a pénzt.
5 perc alatt ott aztán piszkosul szét lehet égetni egy féket :D
Az természetes hogy lesz egy kis ferodól szag de ettől még nem ment xarrá az a fék. Ezt a fiam is eljátszotta a kocsimmal, de az végig ment a városon :DD a szerelő felcsiszolta a pofát, semmi csere, rárakta fékpadra tökéletes volt az érték. Fél óra és mentünk tovább. De a te esetedben még erre sincs szükség az totál biztos.
Ez miatt nem mehetsz vizsgázni.? :) Ez egy vicc :D Komolyan mondom.
ahogy már többen mondták ne fizess egy forintot se mivel ő a felelős a kocsiért...minek szállt ki...
neki se fog sokba kerülni...csak zsebbe akar még egy kis lóvét, tényelg menj át másik oktatóhoz,
és nem ártana jelenteni a főnőkének h jobb lenne ha visszavenne az arcából és végezné normálisna a munkáját...
" ő kiszállt a kocsiból és közben dumált egy másik kollegával"
Ezért nem téged kéne büntetni, hanem neki elvenni az engedélyét de sürgősen! Az oktató felelőssége MINDEN ami a tanulóval történik! MINDEN! Kutya kötelessége melletted ülni, ő azért van ott, hogy vigyázzon rád és a többi közlekedőre!
Az ilyen idiótától azonnal el kell menni, menj át egy másik oktatóhoz.
Fizetni meg eszedbe ne jusson semmit!
Te tanuló vagy, még tanulod a vezetést. Tehát az oktatónak kellett volna erre figyelnie és szólni neked, hogy engedd ki a kéziféket.
Azaz csak magára haragudhat, hogy nem végezte elég körültekintően a munkáját.
És igen, a biztosító kifizeti neki a kárt. Emiatt ne érezd magad kellemetlenül!
Egyébként vannak ilyen oktatók. Annak idején az enyém mindig akkor ordibált velem, ha kicsit jobban kihúzattam a sebességeket és nem rángatáshatáron váltottam. Ekkor mindig kiabált velem, hogy mit képzelek én mennyi benzint fog ő fizetni. De basszus, nem azért fizetünk az órákért, nem is keveset, hogy abból bőven fussa az ő tankolására is?!
"Annak idején az enyém mindig akkor ordibált velem, ha kicsit jobban kihúzattam a sebességeket és nem rángatáshatáron váltottam. Ekkor mindig kiabált velem, hogy mit képzelek én mennyi benzint fog ő fizetni."
Off, de az az oktató is egy hülye volt! Majd nem benzint fizet többet, hanem motorgenerálra költ!
:D
Nekem az öcsém egyszer 15 Km-et jött haza behúzott kézifékkel. Ráadásul országúton, nem is városban. Éreztük mi is, hogy nagyon büdös, de másnapra lehűlt, semmi baja sem lett, tökéletesen működött/működik.
Egyébként nekem is volt ilyen régen, amikor én tanultam, hogy rutinon kiszállt mellőlem az oktató, mert jött egy barátja/ismerőse és azzal beszélgetett. Én meg egyedül csinálam tovább. Azonnal jobban ment, hogy nem stresszelt ott a jelenlétével! 1500-ös kombi Lada, régi szép idők!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!