Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan közlekedek a segédmotor...

Hogyan közlekedek a segédmotorotokkal? Sebességkorlát betartásával, út jobb szélén közlekedve, rendőrtől nem parázva?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 14:07
 1/9 A kérdező kommentje:
*közlekedtek
2014. júl. 11. 14:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát valahogy így!Néha azért kicsit gyorsabban de igen így!
2014. júl. 11. 14:09
 3/9 A kérdező kommentje:
komolyan 40-nel döcögtök?
2014. júl. 11. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Én igen, mert így nagyon keveset eszik a gép és nen hajtom szét. Viszont amikor olyan a kedvem, akkor húzom neki rendesen, de ez ritka.

Mikor meglett a jogsim, akkoriban szinte mindig nyélen jártam, de rájöttem, hogy felesleges.

2014. júl. 11. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Amennyi szól, meg ahogy jólesik. Valamikor 80 valamikor 40, nem kell parázni a rendőröktől. Ezen kívül meg nagyjából a szabályokat betartani a saját és mások érdekében.
2014. júl. 11. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:
kedvtől függ
2014. júl. 11. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
40-50 körül járkálok vele, nem hajtom. Minek? Így legalább sokáig jó lesz. Ha gyorsabban akarok menni, majd veszek nagyobb motort.
2014. júl. 11. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:

#4:

Az út közepén haladok általában, de van amikor kihasználom a sávomat és kerülgetem a kátyúkat:

- az út szélén mindig rosszabb az út

- poros az út széle (városon kívül)

- ha az út szélén megyek letúrnak az autósok

Amióta volt egy olyan esetem, hogy egy gyökér autós elkezdett engem előzni, de igen ám, jöttek szembe és, hogy szegény ne ütközzön frontálisan, ezért szépen elkezdett engem letúrni az útról.

2014. júl. 11. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Simsonnal kihasználva az én sávomat. Egy kocsis se szólhatna a Kresz szerint, hisz az enyém az egész sáv.

Mégis letúrnak a faaszfejek...

Sebesség? Amennyit megy. Aztán 3 hét gyűjtögetés, mert eltört a gyűrű és kell új henger is :D

2014. szept. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!