Hogyan közlekedek a segédmotorotokkal? Sebességkorlát betartásával, út jobb szélén közlekedve, rendőrtől nem parázva?
Én igen, mert így nagyon keveset eszik a gép és nen hajtom szét. Viszont amikor olyan a kedvem, akkor húzom neki rendesen, de ez ritka.
Mikor meglett a jogsim, akkoriban szinte mindig nyélen jártam, de rájöttem, hogy felesleges.
#4:
Az út közepén haladok általában, de van amikor kihasználom a sávomat és kerülgetem a kátyúkat:
- az út szélén mindig rosszabb az út
- poros az út széle (városon kívül)
- ha az út szélén megyek letúrnak az autósok
Amióta volt egy olyan esetem, hogy egy gyökér autós elkezdett engem előzni, de igen ám, jöttek szembe és, hogy szegény ne ütközzön frontálisan, ezért szépen elkezdett engem letúrni az útról.
Simsonnal kihasználva az én sávomat. Egy kocsis se szólhatna a Kresz szerint, hisz az enyém az egész sáv.
Mégis letúrnak a faaszfejek...
Sebesség? Amennyit megy. Aztán 3 hét gyűjtögetés, mert eltört a gyűrű és kell új henger is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!