Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet e használni 14" kerékkel...

Lehet e használni 14" kerékkel a kocsit mikor az 15" os gyári előírás szerint?

Figyelt kérdés

Ha igen mit befolyásol majd Sebességet, út tartás, menet biztonságot stb. ?

Mielőtt kérdeznétek ha lehet 14" kerékkel akarom használni ha lehet, mert van 14" zsír új gumim / csak télre akarom a 14"

2014. júl. 8. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:

nem, nem lehet csak ugy valtogatni a mereteket. a felnid pl. mekkora? 15"-os felnire 14"-os gumi az nem fog am felmenni...

[link] itt mericskelhetsz, hogy mekkora 14"-os gumi felel meg a mostani 15"-nak.

2014. júl. 8. 20:35
 2/8 Zebra3328 ***** válasza:
Felpróbáltad már az autódra a 14"-os felnit? Elfér benne a féknyereg?
2014. júl. 8. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:
ritka szépen van a kérdés megírva.
2014. júl. 8. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet használni.
2014. júl. 9. 08:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Félreértések elekerülés érdekében van 14" újszerű állapotú gumim ami az előző kocsin volt, és vennék hozzá lemez felnit. Vettem egy G Astra kombit amin 15" van. Itt szó sincs arról, hogy 15"re 14"est akarok rakni.

A kérdés az maradt, hogy sebességet és a menetbiztonságot befolyásolja e ? /sebbeséget a visszajelzőre értem, gondolom nem lessz gyorsabb kocsim kisebb kerékkel :D/

2014. júl. 9. 20:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtam felpróbálni mert nem vettem még meg, és el se tudtam menni megnézni mert nincs időm azért kérdezek itt.
2014. júl. 9. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:

A kérdés az maradt, hogy sebességet és a menetbiztonságot befolyásolja e ?

igen.

2014. júl. 9. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Astra G gyárilag van 14-es kerékkel, szóval semmi akadály.
2014. júl. 10. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!