Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen Chopper-t vegyek?

Milyen Chopper-t vegyek?

Figyelt kérdés
1 maximum 1,5 millió a keret. Most lett meg a jogsim nagy mocira, chopper-t szeretnék. Harley a szerelem, de nem értek igazán a technikához. Valmi jó tipp? Köszi
2010. jan. 6. 22:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Suzuki Intruder 1,4.Cool gép!
2010. jan. 6. 23:28
 2/13 anonim válasza:
Nekem is intruderem volt, nagyon jó motor!
2010. jan. 7. 09:05
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

semmilyet

rondák!

2010. jan. 7. 11:05
 4/13 anonim ***** válasza:

Motoros vagyok ezért úgy is válaszolok:

a motor választás a saját döntésed, nem lehet tanácsot adni.Vannak jó, nagyon jó és sokkal jobb gépek.A választásnál a termeted határoz meg sokat,mert később rájöhetsz hogy kényelmetlen a vásárolt motor.Ki kell sokat próbálni - ráülni- mert nem biztos hogy szívesen kölcsönadják!Aztán ott van a személyiséged, habitusod, ahhoz illő motort válassz. És a kérdés a végén hogy erre van-e pénzed, vagyis elég -e a másfél milla, vagy éppen sok? Kb. ennyi:-)

2010. jan. 7. 11:54
 5/13 A kérdező kommentje:

Intrudereseknek: Köszi! Mindenképp megnézem őket :)

Utolsónak: Persze, értem amit mondasz, autót is mindig így választottam. És pontosan ezért már tudom, hogy egy-kettőt nem kellett volna megvenni. Bár iszonyatosan tetszett, volt egy lincolnom. Hetente volt baja, rengeteget költöttem rá. Ennyit nem ért a látvány és a feeling.

Ahogy írtam HD a szerelem, de nem szeretnék abba a hibába kerülni, mint az autóknál, történetesen használni szeretném, nem munkát adni a szerelőmnek :)

Harley-t egyébként 1,5 körül nem is nagyon tudnék venni, max sportstert, de az még nem "igazi" Harley :)

Ha pénz nem számít, akkor azt mondom, hogy tetszik a régi Honda F6C, vagy az új Valkyrie... de szerintem elsőre mondjuk ezek túl nagyok lennének.

Egyébként 180 magas vagyok, végtelenül kisportolt 90 kilóval... szóval átlagos motoros. :)

A kérdésem lényege végülis az, hogy melyek a legmegbízhatóbb típusok, és mi az ami pl. abszolút beteges. Melyek azok amiknek komoly hátulütői vannak, típushibák, vezethetőségi gondok... bármi.

Mint a kocsiknál... pl. a mostani autómnál előre mondták, hogy típusgond a légrugó, és az fél milliós mutatvány. Vettem olyat amiben nemrég cserélték... Ilyesmikre gondolok.

Köszönöm még egyszer!!!

2010. jan. 7. 15:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudok ilyen típushibás csoppereket felsorolni, de a termetedhez javasolnám az 1,4-es intrudert,vagy a dragstart 1,1-ben.Ha nem teljesen kényelmesek, kicsi átalakítással azzá tehetők, és árban is eléred.Azért még gondolj a felszerelés nem kevés összegére! a motoros voltam
2010. jan. 8. 08:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt: bármit is veszel csak óvatosan az elején,mert iszonyatos nyomaték van mindegyikben,és hát első az egészség:-)
2010. jan. 8. 10:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm a hasznos infokat! :)
2010. jan. 8. 14:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Még valami: Gyere fel a www.motorozz.hu-ra mi ott tanyázunk pár ezren,regisztrálj és sok okos dolgot látsz hallasz!!!
2010. jan. 9. 08:11
 10/13 anonim ***** válasza:

:D ez egy érdekes kérdés.

Harley szerelem esetén, Sportster, 2005 előtti, mert azok még gyárilag karburátorosk, nem injektorosak. Az injektoros Harleyból soha nem kapod meg a tipikus H-D hangot. Viszont picit gyengébb, és picit többet eszik.

2010. jan. 21. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!