Mercedes Benz E220 D Avantgarde vélemény? (W210)
Hát te tudod amúgy, de maximum optimalizálni lehet a motort. Ezzel nyersz vagy 10 pacit mivel legjobb tudásom szerint szívó dízel. Ha nem akkor 25 paci. De ez a modell híresen rozsdásodik, és szinte mind tekerve van. Nagyon kevés a patent gép. Én inkább néznék valami japán szekeret.
Nem tudom hogy mennyit szánsz rá de:
Hehe, ilyen volt a Most Wanted -ban! :D
Amúgy inkább nem mondanám meg mennyit szánok rá, mert elküldtök a fenébe! :D
Nem küldünk el a fenébe. Nem kizárt kifogni/bemákolni egy jó állapotú W210-et olcsón, csak nagyon kicsi az esélye. A jó állapotú példányokkal nincs túl nagy gond, még a rozsdásodás sem vészes ( ismerősöknek van, az 5 évvel fiatalabb Mondeo sokkal durvábban rohad), de ha csillaggarázsban lakott, akkor...
Ahogy írták, lomha lesz, nem is kicsit. Egyik cimbinek 134 lovas automata W210-e van (3.0 szívódezső), az sem egy rakéta. Kényelmesen el tudsz vele kocsikázni, de a száguldás, előzés az kilőve, még azzal is.
ha a menetteljesitmenytol el is tekintunk, akkor meg ott van hogy ezzel a motorral eloszeretettel hasznaltak a taxisok...
Ez meg a jo fajta adagolos motor ami elsokorben nagyon jol hangzik de ezekben minimum van 7-800e km...
A w210-es az egyik legjobban rohado mercedes-ek egyike...
Lehet szerencsed de az osszes autora igaz az a mondas hogy olcso husnak hig a leve...
Egy automata felujitas vagy csere sem all meg 200e alatt...
Nekem volt w210-esem, 97-es volt 420 V8 benzin, masodik tulajtol vettem, az enyemnek a belseje volt leelve egy kicsit, ujra kellett borozni a vezeto ulest es cserelni kellett a teto karpitot es nehany apro sallang kellett hozza. Nekem a rozsdaval csodaval hataros modon nem volt gondom, talan azert mert Floridai auto volt majdnem 15 eves koraig...
Nekünk volt ilyenünk pályán 5,5 l-t eszik.
Rozsdán kívül nincs vele semmi baj.
1,5 milliótól nézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!